16-20-16 T idom szűkített ötrétegű préselhető IPA

Raktáron
16-20-16 T idom szűkített ötrétegű préselhető
16-20-16 T idom szűkített ötrétegű préselhető
16-20-16 T idom szűkített ötrétegű préselhető
16-20-16 T idom szűkített ötrétegű préselhető

Ez a préselhető T szűkített idom remek megoldást kínál azokban az esetekben, amikor két 16 mm-es és egy 20 mm-es 5 rétegű csövet szeretnénk egyetlen elemmel összekötni.

Várható kiszállítás :
2021.06.21
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 71162 Ft/darab
2 13513 Ft+áfa/darab
A vásárlás után járó pontok: 2712 Ft
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hétköznapokon 8:00-16:00 között
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A préselhető T szűkített idomok remek megoldást kínálnak azokban az esetekben, amikor két azonos és egy különböző méretű 5 rétegű csövet szeretnénk egyetlen elemmel öszekötni.


Az 5 rétegű anyagok falon kívül és belül is használhatóak, de a press idomokat kifejezetten falon belüli, vagy padló alatti használatra tervezték. Olyan helyeken, ahol az idomokhoz később csak rombolással vagy bontással tudunk hozzáférni, javasoljuk inkább a press-fittingek alkalmazását.

Miért használjunk falon belül press idomokat?Ha vezetékrendszereket szeretne összekötni préskötésekkel, akkor választása biztos, hogy PRESS idomokra fog esni. Bármilyen press idom fajtáról legyen is szó, akár toldásokról, T idomokról, szűkített T idomokról, könyök idomokról, vagy falikorongokról beszélünk, ezek az ötrétegű cső kiegészítő idomok megfelelő összeszerelés és kivitelezés esetén szivárgásmentes csatlakozást nyújtanak.

5 rétegű csövekhez való press idomok szereléseA préselhető idomok alkalmazásához, ahogyan a nevük is mutatja mindenképpen szükségünk van kézi vagy gépi présre és bár mind a kettőt szokták alkalmazni, a legbiztosabb tartást mégis a gépi préseléssel lehet elérni.

A press idomok szerelése a célszerszámok és az 5 rétegű cső idomok kiválasztásával kezdődik, majd tovább folytatódik az összeillesztésekkel és magával a préseléssel.
A préseszközzel a cső műanyag belső rétege belepréselődik a fitting nyúlványának bordázatába, a tömítés tehát több körkörös felületen jön létre. Az idom kívülről tartalmaz még egy préselhető fémhengert, amely kívülről takarja az idomba kerülő cső végét.

Csőkötés press-fittingekkel
A tényleges üzembe helyezés előtt mindenképpen végezzen nyomáspróbát, hogy kiderüljenek az esetleges illesztési problémák vagy szivárgások. Ebben az esetben nem feltétlenül az idom a ludas, lehet, hogy a telepítés közben sérült meg a csőrendszer egy részen, vagy nem voltunk kellően körültekintőek az illesztéseknél és préselésnél.

Arra azonban mindenképpen fontos figyelnünk és a választásnál figyelembe is vennünk, hogy ezek a későbbiekben már nem bontható csatlakozások.

Amennyiben bontható kötéseket keres ötrétegű csövekhez, úgy tekintse meg kulcsos idomainkat és vásároljon otthonából, kényelmesen, akár néhány kattintással!
Válassza a megfelelő méretű 5 rétegű csőhöz a megfelelő méretű idomokat.


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 47301 Ft/darab
1 94725 Ft+áfa/darab
2 84696 Ft/darab
2 24170 Ft+áfa/darab
2 71142 Ft/darab
2 13498 Ft+áfa/darab
3 92424 Ft/darab
3 08995 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
Raktáron
Cikkszám
vmb_01536
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!