1000*0,6 TCS fonat horganyzott

-61
Kedvezmény
257,5 méter
1000*0,6 TCS fonat horganyzott
1000*0,6 TCS fonat horganyzott
1000*0,6 TCS fonat horganyzott
1000*0,6 TCS fonat horganyzott

Horganyzott dróttal nemcsak a baromfiudvar elszeparálását oldhatja meg könnyedén, de akár a rókák, a nyestek, és az egyéb kistestű ragadozók távol tartásáról is gondoskodhat. Ne hagyja, hogy a vadonélő állatok elragadják a baromfiudvarból a csibéket, rendeljen mielőbb csibedrótot! Országosan szállítunk.

Várható kiszállítás :
2024.04.23
Rácsméret:
32 mm
Vastagság:
0,6 mm
VasMuszakiBolt
Kedvezményes ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
811 Ft/méter
638,58 Ft+áfa/méter
 

Az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

320 Ft/méter
251,97 Ft+áfa/méter
méter
méter
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

1000*0,6 TCS fonat horganyzott

 

A csibedrót nevét a baromfiudvarban betöltött szerepéről kapta, hiszen legelterjedtebb felhasználása a tyúkok, csirkék, helyének lekerítése, a galambházak, röpdék fedése, de számos egyéb funkcióban is megállja a helyét.

 

Horganyzott drótfonat - csibeháló

A drótfonatot használhatjuk többek között a kerítésen, hogy kutyánk ne tudja kidugni rajta az orrát, így elkerülhetjük a gyalogosok esetleges sérüléseit, de megvédhetjük vele állataink lakhelyének környékét vagy lakásunkat is a hívatlan betolakodóktól. A horganyzott drótfonatot nem tudják átrágni a ház körüli rágcsálók, így megakadályozza azok bejutását élettereinkbe.

Természetesen megfelelő alternatíva lehet a csibeháló az ablakokra is benti cicák esetén, így nem kell tartanunk attól, hogy kiesnek vagy kiugranak a nyitva hagyott nyílászárókon. Erre a célra megfelelőek alumínium szúnyoghálóink is, hiszen ezeket anyagminőségükből adódóan nem, vagy csak nehezen tudják kiszakítani a karmaikkal.

Kerítés háló

A horganyzott hatszögletű hálóval nem csak baromfik számára ideális kerítésháló. Megfelelő lehet a kisebb testű egyéb háziállatok elkerítésére is. Kitűnően alkalmas nyulak ketrecének építésére, de olyankor minden esetben figyeljünk oda arra, hogy a nyulak nem csak gyorsan tudnak futni, de ugrani és ásni is szoktak.

Amennyiben nyuszinknak készítenénk kifutót vagy legeltetőt a csirkehálóból, úgy célszerű azt keretre feszíteni, vagy vezetődrótok mellett jól kifeszíteni és tetővel ellátni. Az ásás és az így történő szabadulás megakadályozására javasolt a kerítés hálót a föld alá is leásni vagy a teljes terület alá fektetni.

A hatszögletű háló tartós, horganyzott kivitelének köszönhetően hosszú távú megoldással szolgál sokféle problémára, így mindig jó, ha akad a háznál néhány tekerccsel.

A horganyzott drótfonat egész tekercsben és méterre vágva is megvásárolható online barkácsboltunktól.


A tekercs magassága: 100 cm (1000 mm)


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Vissza a főkategóriához
Csibedrót magassága
100 cm
Kivitel
Méterre
készlet
257,5 méter
Cikkszám
vmb_00785
Min. rendelhető mennyiség
25 méter
Választható mennyiségek
25 méter, 50 méter, 75 méter, 100 méter, ...
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.07.26 15:18
 - Edina
Rendszeresen bővítjük a baromfiudvart, így nem győzünk csibedrótot rendelni. Ez, amit tőletek vettünk nagyon bevált: masszív, látszik, hogy minőségi anyagból készül, és az ára sem vészes. Köszönjük a tippet! Előnyök: - Hátrányok: -