105cm agroszövet 100gr/m2 100m

1 tekercs
105cm agroszövet 100gr/m2 100m
105cm agroszövet 100gr/m2 100m
105cm agroszövet 100gr/m2 100m
105cm agroszövet 100gr/m2 100m

Sokrétűen felhasználható, egyszerűen lehelyezhető 105 cm magas fekete agroszövet 100g/m2 anyagsűrűséggel. Rendelje teljes tekercsben!

Várható kiszállítás :
2024.07.23
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
28 803,99 Ft/tekercs
22 680,31 Ft+áfa/tekercs
Egységár: 274,32 Ft/m2
216 Ft+áfa/m2
tekercs
tekercs
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Agroszövet

A geotextil és az agroszövet nem azonos termékek. Az agroszövet ugyanis szintén képes a gyomok visszaszorítására és remekül átengedi a vizet, de anyaga merevebb. Ha konténeres faiskolákban, konténeres kertészetekben szeretne egy megbízható és tartós anyagot, akkor ezek a termékek lesznek a kedvencei! Használhatja cserepes áruk alá, de kerti utak kialakításához is tökéletes választás lehet.

A talajtakaró legfontosabb funkciói

Az agroszövet biztonsági talajtakaró legfontosabb funkciója a legyökeresedés megakadályozása. Ez az uv álló kertészeti szövet talajtakaró termék emellett a gyomosodás megakadályozására is tökéletes választás faiskolákban és egyéb olyan területeken is, ahol nem feltétel, hogy a talajtakaró szövet nagy mértékben hajlítható legyen.

A fekete szövet nagy segítségünkre lehet nem csak faiskolákban, de minden olyan helyen, ahol a növényeket nem szabad földben, hanem konténerben nevelik, vagy szaporító ültető tálcában a földön tartják. Amellett, hogy meggátolja a gyomosodást a vele leterített területen a termék, nem szükséges aggódnunk a legyökeresedés miatt sem. Így akár virágos kertekben a növények között vagy fűszernövények előnevelésénél is jó szolgálatot tesz az agroszövet.

Permetszer és gazolás helyett

Mondhatná, hogy rendben, de eddig is ki tudtam kapálni vagy gyomirtózni a megjelenő gazat, de biztos, hogy szívesen csinálja?

Gondolkodjunk azonban most egy kicsit másképpen. Ki szeretné feleslegesen permetszerekkel terhelni a talajt? Ki szeretne a gyomosodás miatt órákat görnyedni a kertben feleslegesen?

Ha úgy gondolunk otthonunkra mint egy külön kis élettér, akkor a növényeink esetében sem kell másképpen gondolnunk rá. A növények azonban a térhódításra ,,szakosodtak", így nem kell meglepődnünk, hogy ha előbb utóbb ellepnek minden területet, azokat is, amiket nem erre szántunk.

És akkor már el is értünk a gondolat végére, megvan a megfelelő termék a problémákra! Átengedi a vizet, emellett ez a fekete biztonsági talajtakaró 100 g m2 -es vastagságával tesz róla, hogy a talaj ne száradjon ki. Uv stabil, így meggátolhatja a túlzott felmelegedést vagy kihűlést is. Meggátolja a tápanyag kimosódását a földből, használatuk pedig hamar megtérül más lebomló talajtakaró termék tartósságához képest, hiszen elegendő egyszer leterítenünk és évekig jó szolgálatot tesznek.

Már ebből a rövid leírásból is láthatja, hogy a fekete agroszövet egy remek termék, amivel hosszú távon pénzt és időt takaríthat meg. Kevesebbet kell majd öntöznie, a növények pedig meghálálják a törődést és szebbek, egészségesebbek lehetnek a talaj termékenységének fokozódásától.

Legyen saját kertje a nyugalom szigete, ahova mindig élmény kimenni!

 

Az agroszövet hossza: 100 méter


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Csomag tartalma
100 méter
Hasonló termékek
739 Ft/méter
581,89 Ft+áfa/méter
56 228,01 Ft/tekercs
44 274,02 Ft+áfa/tekercs
900 Ft/méter
708,66 Ft+áfa/méter
Adatok
készlet
1 tekercs
Cikkszám
csom_0047
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!