106dkg kapa írtó nyelezett

0 darab
106dkg kapa írtó nyelezett
106dkg kapa írtó nyelezett
106dkg kapa írtó nyelezett
106dkg kapa írtó nyelezett

Ne hagyja, hogy elhatalmasodjon udvarában a gaz! Ne hagyja, hogy élete a gyom körül forogjon! Az írtókapának is nevezett húzókapa nem véletlenül kapta ezeket az elnevezéseket. Erdészeti munkákhoz, mezőgazdasági munkákhoz, de a kiskert ápolásához és rendbentartásához is szükségünk lehet rá. Kifeszíthet vele vékonyabb gyökereket, kiáshat vele köveket, de cserjék és nagyobb gyomok írtásához is megfelelő lehet. Lazíthat vele talajt, húzhat fel földsávokat vagy alakíthat ki akár barázdákat is vele. A kapafejet alulról egy ék rögzíti a kapanyélhez. A biztos tartáshoz, a nyél megvetemedése ellen az első használat előtt javasoljuk, hogy áztassa be új kapáját! Görgessen lejebb és olvassa el blogcikküket is a témában!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
8 382 Ft/darab
6 600 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Tartson velünk és áztassuk be új kapáját tippjeink segítségével! A nagyapáinktól kapott trükköt most megosztjuk Önnel is: Nem csalás, nem ámítás, ez a kapaáztatás lényege!


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
14 971 Ft/darab
11 788,19 Ft+áfa/darab
2 566 Ft/darab
2 020,47 Ft+áfa/darab
2 731 Ft/darab
2 150,39 Ft+áfa/darab
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
0 darab
Cikkszám
vmb_05569
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!