106dkg kapa írtó nyelezett

rendelhető, beszerzés alatt
106dkg kapa írtó nyelezett
106dkg kapa írtó nyelezett
106dkg kapa írtó nyelezett
106dkg kapa írtó nyelezett

Ne hagyja, hogy elhatalmasodjon udvarában a gaz! Ne hagyja, hogy élete a gyom körül forogjon! Az írtókapának is nevezett húzókapa nem véletlenül kapta ezeket az elnevezéseket. Erdészeti munkákhoz, mezőgazdasági munkákhoz, de a kiskert ápolásához és rendbentartásához is szükségünk lehet rá. Kifeszíthet vele vékonyabb gyökereket, kiáshat vele köveket, de cserjék és nagyobb gyomok írtásához is megfelelő lehet. Lazíthat vele talajt, húzhat fel földsávokat vagy alakíthat ki akár barázdákat is vele. A kapafejet alulról egy ék rögzíti a kapanyélhez. A biztos tartáshoz, a nyél megvetemedése ellen az első használat előtt javasoljuk, hogy áztassa be új kapáját! Görgessen lejebb és olvassa el blogcikküket is a témában!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
5 538 Ft/darab
4 360,63 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Tartson velünk és áztassuk be új kapáját tippjeink segítségével! A nagyapáinktól kapott trükköt most megosztjuk Önnel is: Nem csalás, nem ámítás, ez a kapaáztatás lényege!


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 318 Ft/darab
1 825,2 Ft+áfa/darab
2 255,85 Ft/darab
1 776,26 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
rendelhető, beszerzés alatt
Cikkszám
vmb_05569
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!