10cm vízmérték Milwaukee

0 darab
10cm vízmérték Milwaukee

A Milwaukee gyártó Minibox vízmértéke, ami minden zsebben, szerszámos övben vagy ládában könnyedén elfér. Praktikus méret, ütés és UV álló libellák!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
3 760,09 Ft/darab
2 960,7 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Milwaukee vízmérték 10 cm

A vízmértékéket sokan sokféle néven ismerhetik. Hallhattuk őket vizilóként, libellaként vagy vízszintezőként is nevezve. Azonban bárhogy is szólítsuk ezt az egyszerű, de nagyszerű eszközt a fő funkciója nem más, mint hogy megállapítsuk vele egy felületről, hogy vízszintes-e.

 

A vízmérték fő funkciója

A vízmértékeket manapság már számtalan alakban és hosszban gyártják, lehet találni digitális és teleszkópos eszközöket is, vagy olyanokat, amelyek egyik oldalára betonhúzó van szerelve, azonban ezek borsos ára miatt általános felhasználásra válogassunk az olcsóbb, de megbízható gyártótól származó lehetőség közül.
A SOLA vízmértékek 40, 50, 60, 80, 100, 120 és 150 centiméteres hosszban is elérhetőek kínálatunkban. Ezek a változatok többféle funkciót is be tudnak tölteni, ugyanis jól látható centiméter jelölések is megtalálhatók rajtuk. Ezzel együtt még hatékonyabban fel lehet használni a precíz és pontos mérések megvalósításához is.

A vízmérték lelke

Minden vízmérték lelkét az enyhén íves üvegcső jelenti a belsejében. Az üvegcső a libella nagyságától függően helyezkedik el. Hosszabb vagy speciális vízmérő lécek esetében ez több darabot vagy több, különböző módon álló (vízszintes, függőleges, lejtést mérő) csövet is jelenthet. Ebbe a csőbe az esetek döntő többségében sárga színűre festett etilalkohol kerül, amelyben egy kis lélbuborék mutatja meg a vízszintet. 
Ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani a szükséges adatot a fizika törvényeit kell figyelembe vennünk. A műszert bármerre is fordítjuk, bármerre is lejt, a belsejében lévő buborék igyekszik mindig az üvegcső tetjén maradni. A legmegfelelőbb állapotot igen könnyű megtalálnunk! Csupán mozgassuk addig a vízmértéket, ameddig a libellában található buborék nem áll meg a két fekete jelölés közötti részben középre. 

Nagy segítség, hogy azokat a vízszintmérőket, amelyeken függőleges méréshez megfelelő üvegcső is van, könnyedén lehet használni többek között ajtókeretek, ablakkeretek szintben lévő beállításához is. 

 

Mikor hasznos a vízmérték?

A vízmérték azon kívül, hogy akár a gyerekeknek is remek játékszer, kevés olyan szakmunka van, ahol ne lenne nélkülözhetetlen.

Használják többek között az alábbi szakemberek: a kőművesek, az ácsok, a burkolók, az asztalosok, a földmérők, de a hobbi barkácsolók és a falusi barkácsműhelyek praktikus és kihagyhatatlan kelléke is.

Általános tudnivaló, hogy minél hosszabb egy vízmérték, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy pontos munkavégzést tudhatunk magunkénak.
Természetesen ez csak abban az esetben igaz, hogy ha nagy területeken kell dolgoznunk.
Ugyanakkor nagyon fontos megjegyeznünk, hogy számos olyan eset fordulhat elő, amikor a nagy vízmértékek használata nem lehetséges. Gondoljunk csak a szűk helyekre, a csőszerelésekre, a beugrókra, ahol az a jobb, ha minél kisebb az eszköz, amivel a mérést végezzük. 

Minibox vízmérték 100 mmA Milwaukee cég 1924-es megalakulása óta folyamatosan törekszik arra, hogy olyan innovatív megoldásokat fejlesszen ki, amelyek alkalmazkodnak a megnövekedett felhasználáshoz és megkönnyítik mind a professzionális építőipari felhasználást, mind az otthoni, hobbi barkácsolás szerelmeseinek életét.
Éppen ezért fejlesztették ki ezt a rendkívül kis méretű Minibox névre keresztelt apró, csupán 10 cm (100 mm) nagyságú vízmértéket. 

A kis méret azonban ne tévesszen meg senkit, a Milwaukeetól megszokott magas minőség ebben a kicsiny szerkezetben is ugyan úgy jelen van, mint nagyobb társaiban. 

Legnagyobb előnye rögtön a méretéből adódik, ugyanis a könnyű, alumínium kialakításnak köszönhetően bármilyen szerszámos övben, zsebben, vagy szerszámos ládában is gond nélkül elfér. 
Két oldalán fekete, ütésálló védősapkák találhatóak, amelyek megóvják a szerkezetet az esetleges leesésből adódó nagyobb sérülésektől. 

A készülék közepén szilárd akril libella helyezkedik el, amely szintén ütésálló, emellett pedig UV álló is. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kültéren is hosszú távon használható. 

Standrad heyzetben 0,029° (0.0005 ″/in, 0,5 mm/m) pontossági fokozattal rendelkezik, amely pontosságot VPA harmedik fél általi tanúsítvány is bizonyítja.


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
6 696,08 Ft/darab
5 272,5 Ft+áfa/darab
Adatok
Gyártó
Milwaukee
készlet
0 darab
Cikkszám
phc_4932459100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!