16-1/2" Csatlakozó idom BM ötrétegű kulcsos

14 darab
16-1/2" Csatlakozó idom BM ötrétegű kulcsos
16-1/2" Csatlakozó idom BM ötrétegű kulcsos
16-1/2" Csatlakozó idom BM ötrétegű kulcsos
16-1/2" Csatlakozó idom BM ötrétegű kulcsos

Csatlakoztasson 16 mm-es ötrétegű csöveket külső menetes 1/2"-os idomokhoz ezzel az indítóidommal. Tegye virtuális kosarába, fizessen bankkártyával biztonságosan, igényeljen házhoz szállítást, vagy kérje csomagját postapontra!

Várható kiszállítás :
2023.12.12
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
912 Ft/darab
718,11 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Ha Ön is ötrétegű termékekkel szeret dolgozni a vízszerelés során, akkor jó helyre érkezett. Belső menetes csatlakozó idomunkat kedvező áron beszerezheti 16-os fittinggel, kulcsos változatban. Rendelje meg most, és válogasson tovább a kínálatban egyéb ötrétegű termékekért! Gyorsan szállítunk.

 

Nem is választhatnánk jobb megoldást a kulcsos ötrétegű idomoknál lakásunkban vagy házunkban akkor, hogy ha falon kívül szeretnénk új csőrendszereket kialakítani vagy a már meglévőket javítani.

5 rétegű cső idomok kulcsos kivitelbenAz ötrétegű szereléstechnika területén nagy számban alkalmaznak jól hozzáférhető, nem beépített helyeknél kulcsos idomokat ötrétegű csövek kiegészítőjeként. Mivel könnyen és gyorsan használhatóak mind fűtési, mind melegvíz ellátási rendszereknél, ezért népszerűségüket és elterjedésüket nem kell magyarázni.

Nagyon fontos, hogy ezek a későbbiekben oldható, azaz szétszerelhető kulcsos idomok, így amennyiben a jövőben új helyiségek kerülnének kialakításra, vagy új funkciókat szeretnénk a rendszerbe építeni, esetleg a felmerülő hibákat kell kijavítani, úgy ezt egy-egy idom cseréjével megtehetjük.

Kulcsos idom szereléseEzeket az elemeket sokan csak szorítógyűrűs csökőtő idomként ismerik, hiszen szereléséhez nem szükséges extra szerszámozottság, sem kézi, sem pedig gépi prés. Amennyiben rendelkezésünkre állnak a fittinghez méretben megfelelő villáskulcsok vagy vízpumpa fogók, úgy már neki is kezdhetünk a feladatainknak.

A kulcsos idomokhoz kapcsolt csövek méretre vágásához szakszerű csővágó ollót, a tökéletes kötés érdekében sorjázó-kalibrálót ajánlott használni.

Amennyiben falon belüli, nem, vagy csak nehezen bontható helyekre is ötrétegű idomokat szeretne használni, úgy ezekhez PRESS fittingjeinket ajánljuk széles választékban. Tekintse át őket és válassza a szükségleteinek leginkább megfelelőeket!----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 160 Ft/darab
1 700,79 Ft+áfa/darab
1 543 Ft/darab
1 214,96 Ft+áfa/darab
1 182 Ft/darab
930,71 Ft+áfa/darab
Adatok
Gyártó
KTM
készlet
14 darab
Cikkszám
vmb_01508
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.09.08 16:00
 - Nagy Szabolcs
Könnyen el lehet igazodni a webfelületen. A termékek ár/érték aránya kiváló. Gyors kiszállítás. Előnyök: A megrendeléseim mindig pontosan és a lehető leghamarabb kapom meg. A termékleírások pontosak. Termékei kiváló minőségűek. Hátrányok: -