Olimpiai akció

TOKYO 2020 OLIMPIA

VEGYEN RÉSZT VELÜNK A TOKIÓI OLIMPIÁN!


A 2021-es év a 2020-ban elmaradt sporteseményekről szól. Az UEFA EURO labradúgó-Európa-bajnokság után együtt szurkolhatunk a magyar sportolóknak a Tokióban megrendezésre kerülő nyári OLIMPIAI játékokon is. 

Szurkoljon velük együtt ismét a magyar érmekért, hiszen most minden magyar érem után 1%-kal csökkentjük több, mint 2000 termékünk árát! 

Mit is jelent ez?
A teljes 2020-as tokiói olimpiai játékok programsorozat alatt annyiszor 1% kedvezményt adunk TÖBB, MINT 2000 TERMÉKÜNK árából, amennyi arany, ezüst és bronz érmet szereznek kvalifikált sportolóink.

Kövesse az eseményeket velünk, és rendeljen a 2020-as tokiói olimpiai játékok ideje alatt termékeinkből annyiszor 1% kedvezménnyel, amennyi sportolónk a dobogóra állhat. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 
1 érem 1% kedvezményt ér
2 érem 2% kedvezményt ér
3 érem 3% kedvezményt ér
4 érem 4% kedvezményt ér
5 érem 5% kedvezményt ér
és így tovább!

Az olimpiai játékok során gyűjtött magyar sportolók által szerzett érmek összeadódnak a teljes 2020-as tokiói olimpiai játékok ideje alatt!

FONTOS!
A rendelés leadásánál minden esetben az éppen aktuálisan összegyűjtött pontok mértékének százalékos kedvezményével csökkentett összeget szükséges megfizetni, a fenti leírás szerint. Utólagosan azokon módosítani nem lehetséges!  
A játék utolsó napja az utolsó magyar sportoló vagy csapat versenyének napja + 1 nap.