HILTI szalag 25mm lyuk:d=8 (10m)

Raktáron
HILTI szalag 25mm lyuk:d=8  (10m)
HILTI szalag 25mm lyuk:d=8  (10m)
HILTI szalag 25mm lyuk:d=8  (10m)
HILTI szalag 25mm lyuk:d=8  (10m)

Horganyzott acéllemezből készült, tekercsben kapható Hilti rögzítőszalag 25 mm-es lyukátmérővel. Egy remek termék, ami alkalmas egyszerűbb függesztési és rögzítési feladatokra. 

Várható kiszállítás :
2021.05.11
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 51261 Ft/darab
1 19103 Ft+áfa/darab
A vásárlás után járó pontok: 1513 Ft
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hétköznapokon 8:00-16:00 között
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Hilti szalag

Alkalmas egyszerűbb függesztési és rögzítési munkákhoz

Ezek a termékek 10 méter (10m) hosszú tekercs kiszerelésben vásárolhatóak meg online barkácsboltunkban. Az acél hilti szalag remek termék nem csak ipari, de háztartási, kerti feladatok megkönnyítésére is.

Hilti szalag méretek

Horganyzott acéllemezből készült, tekercsben kapható Hilti rögzítőszalag, amely 12 mm-es, 17 mm-es és 25 mm-es lyukátmérővel is elérhető kínálatunkban.

A kínálatunkban 4mm-es, 6mm-es és 8mm-es furatokkal ellátott hilti szalag, vagy más néven hilti rögzítőszalag alkalmas egyszerűbb függesztési, és rögzítési feladatok ellátására.

Ezek a különböző vastagságú termékek, olyan perforált szalagok, amelyek általánosan alkalmazható függesztőelemként funkcionálnak.

Hilti szalag felhasználása

Használhatjuk őket különféle faszerkezetek rögzítésére és merevítésére, fali- és szarufaszerkezetek húzószalagjaként a tetőépítésben, továbbá kör és négyszögletes keresztmetszetű csövek felfüggesztésére.

Rögzíthetjük vele a fóliasátor vázául szolgáló csöveket a fólia fa keretéhez, de akár a képkeretből készített tálca hátsó merevítőjeként is szolgálhat. A horganyzott acél szerelőszalag tartós és erős függesztést és rögzítést tesz lehetővé, így felhasználásának csak a képzeletünk, és az elvégzendő munkák szabnak határt.

A függesztőszalagként is ismert terméket elképesztően jó áron találhatja meg online barkácsboltunk virtuális polcain – ne habozzon, rendeljen már ma, akár több tekerccsel! Oldalunkon a hilti szalagokhoz hasonló termékek is megtalálhatóak, egy részük nem csak tekercs kivitelben, hanem méterre vágva is elérhető.

A Kötőelem főmenü alatt megtalálhatja mind a sziloplaszt, purhab, mind a csavar kategóriák részletes termék kínálatát is. Nálunk a csavarokat is megvásárolhatja nem csak dobozonként, hanem darabonként is, akár mennyiségi kedvezménnyel. A cikkszám alapú kereséssel pedig könnyedén visszanavigálhat látogatásai során a kedvenc termékek oldalára.

Nagyon fontos, hogy soha ne feledkezzen meg a munkavédelmi felszerelések használatáról se! A horganyzott acéllemezből készült termékek esetén is nagyon fontos, hogy védjük kezünket az esetleges vágási, karcolási sebesülésektől. A tekercs kibontásakor, vágásakor gyakori hiba, hogy puszta kézzel próbáljuk meg azt kivitelezni, de kérjük, hogy ezekhez a folyamatokhoz használjon mindig védőkesztyűt!


Hasonló termékek
1 11481 Ft/darab
87780 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
Raktáron
Cikkszám
vmb_01162
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!