500*0,6 TCS fonat horganyzott

151 méter
500*0,6 TCS fonat horganyzott
500*0,6 TCS fonat horganyzott
500*0,6 TCS fonat horganyzott
500*0,6 TCS fonat horganyzott

Egy jó minőségű csibehálóval számos gondtól megóvhatjuk magunkat. Készíthetünk belőle baromfiudvart, röpdét, esetleg lefedhetjük vele az ablakot vagy a veteményest, hogy távol tartsuk a kártevőket. Bizonyos helyzetekben térelválasztáshoz is jól jöhet, illetve a balesetmegelőzésben is hatékony lehet, például ha a párkányon feszítjük ki, amis sok cserepes virágot tartunk. Rendeljen a kívánt mennyiségben!

Várható kiszállítás :
2023.06.01
Rácsméret:
32 mm
Vastagság:
0,6 mm
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
292 Ft/méter
229,92 Ft+áfa/méter
A vásárlás után járó pontok: 2,92 Ft
méter
méter
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

500*0,6 TCS fonat horganyzott

 

A csibedrót nevét a baromfiudvarban betöltött szerepéről kapta, hiszen legelterjedtebb felhasználása a tyúkok, csirkék, helyének lekerítése, a galambházak, röpdék fedése, de számos egyéb funkcióban is megállja a helyét.

 

Horganyzott drótfonat - csibeháló

A drótfonatot használhatjuk többek között a kerítésen, hogy kutyánk ne tudja kidugni rajta az orrát, így elkerülhetjük a gyalogosok esetleges sérüléseit, de megvédhetjük vele állataink lakhelyének környékét vagy lakásunkat is a hívatlan betolakodóktól. A horganyzott drótfonatot nem tudják átrágni a ház körüli rágcsálók, így megakadályozza azok bejutását élettereinkbe.

Természetesen megfelelő alternatíva lehet a csibeháló az ablakokra is benti cicák esetén, így nem kell tartanunk attól, hogy kiesnek vagy kiugranak a nyitva hagyott nyílászárókon. Erre a célra megfelelőek alumínium szúnyoghálóink is, hiszen ezeket anyagminőségükből adódóan nem, vagy csak nehezen tudják kiszakítani a karmaikkal.

Kerítés háló

A horganyzott hatszögletű hálóval nem csak baromfik számára ideális kerítésháló. Megfelelő lehet a kisebb testű egyéb háziállatok elkerítésére is. Kitűnően alkalmas nyulak ketrecének építésére, de olyankor minden esetben figyeljünk oda arra, hogy a nyulak nem csak gyorsan tudnak futni, de ugrani és ásni is szoktak.

Amennyiben nyuszinknak készítenénk kifutót vagy legeltetőt a csirkehálóból, úgy célszerű azt keretre feszíteni, vagy vezetődrótok mellett jól kifeszíteni és tetővel ellátni. Az ásás és az így történő szabadulás megakadályozására javasolt a kerítés hálót a föld alá is leásni vagy a teljes terület alá fektetni.

A hatszögletű háló tartós, horganyzott kivitelének köszönhetően hosszú távú megoldással szolgál sokféle problémára, így mindig jó, ha akad a háznál néhány tekerccsel.

A horganyzott drótfonat egész tekercsben és méterre vágva is megvásárolható online barkácsboltunktól.


A tekercs magassága: 50 cm (500 mm)


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
547 Ft/méter
430,71 Ft+áfa/méter
Adatok
készlet
151 méter
Cikkszám
vmb_00783
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.03.20 08:10
 - Móri Attila
Egyszerű, jó a honlap és a kiszállítás is pontos volt. A termek is megfelelő, szépen becsomagolva érkezett. Előnyök: - Hátrányok: -
2021.02.13 12:46
 - Gruity Monika
Tökéletes ügyintézés, a választott termék kifogástalan a leírt paraméterek szerinti. Külön értékeltem, hogy telefonon is meg kerestek a pillanatnyi készlehiány várható beszerzésével kapcsolatban. Teljesen elégedett vagyok így biztosan innen fogom beszereznj mind azt amire szükségem lesz. Köszönöm Előnyök: - Hátrányok: -