57mm Z-idom

0 darab
57mm Z-idom

Eltérést tapasztal a fali csaptelep és a meglévő fali csatlakozás méretei között? Akkor a legjobb helyen jár! Ezekkel az 57mm-es Z-idomokkal falbontás nélkül szerelheti fel a normál csaptelepeket a régi helyére. Jól hangzik? Rendelje meg online, gyorsan és egyszerűen kínálatunkból a további vízszerelési kiegészítőkkel együtt!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
953 Ft/darab
750,39 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

57mm Z-idom

 

Amikor vízszerelésről bezsélünk, akkor nem csak a PVC vagy ötrétegű csövekre gondolhatunk. A vízszerelés kategóriába tartozik minden olyan termék, amely ahhoz szükséges, hogy a víz a megfelől helyre jusson el lakóhelyünkön vagy iparterületünkön. Éppen ezért megéri figyelmet fordítani nem csak a nagy, látványos szerelési feladatokra, hanem áttekinteni az apróbb, ám szintén rendkívül hasznos termékek listáját is.

 

Ilyen többek között ez a Z-idom változat is, amely a csapok szerelésében lehet segítségünkre.

 

A z-idom felhasználása

 

Nézzük is meg, hogy pontosan milyen feladatokhoz használhatóak ezek a z alakú idomok. 

Elsődleges feladatuk, hogy több irányban állíthatóvá teszik a fali csaptelepek és a meglévő fali csatlakozások méretkülönbségeit. Azaz lehetővé teszik a normál csaptelepek felszerelését a régi helyére, mégpedig a fal bontása nélkül. Ezzel nem csak időt spórolunk a szerelésnél, de nem kívánt költségektől is megkímélhetjük magunkat.

Másrészről alkalmazásukkal a csaptelepek magassága is állíthatóvá válik, a kiállási hossz pedig növekszik.  

Természetesen a csaptelepek rögzítésén kívül további vízszerelvények csatlakoztatására is alkalmas. Tegye próbára! 

Anyaga: rézötvözet

 

Csaptelep alkatrészek, kiegészítők

A csaptelep alkatrészek közül mindenképpen meg kell még említenünk ezen a pontos a csapfoganytúkat, a perlátorokat és a ricniket. Ezek az apró kiegészítők kedvező árúak, mégis hatalmas segítséget jelenthetnek a vízszerelés területén.

Látta már kínálatunkat? Ha nem, akkor mindenképpen nézze meg ezeket az alkatrészeket is a csaptelepek és golyóscsapok mellett!

 


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
138,4 Ft/darab
108,98 Ft+áfa/darab
171,01 Ft/darab
134,65 Ft+áfa/darab
35 Ft/darab
27,56 Ft+áfa/darab
309 Ft/darab
243,31 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
0 darab
Cikkszám
vmb_05718
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!