Black Weekends akció 2021.11.19.

Black weekends 2021.11.19.

Ismét fekete hétvége!

Legyen a péntek az Ön napja is! 
Ezen a hétvégén is Fekete Péntek akciókkal várjuk! Megéri sietni, hiszen a kedvezmény folyamatosan elfárad a hét végére. 
Pénteken még nagy erővel tűnik fel oldalunkon, ami 15% kedvezményt jelent minden termékünk árából! 

Mit is jelent ez?
Helyezze a talicskába a kiválasztott árucikkeket és kattintson a képernyő jobb felső sarkában található talicska ikonra. Lépjen a fizetéshez, ahol a termékekre vonatkozó napi kedvezmény mértéke automatikusan levonódik a végösszegből. Ennyire egyszerű! 

Nem kell kuponkódokat beírni, sem bonyolult műveleteket végrehajtani! A kedvezmény automatikusan jár minden vásárlónknak! 

Miért éri meg minél hamarabb vásárolni?
El ne felejtse, az akció csak vasárnapig tart!
Vasárnapig pedig folyamatosan csökken az akció mértéke! A legjobb áron pénteken juthat hozzá mindenhez, amire csak szüksége van a barkácsolásban!
Biztosan állítjuk, hogy megéri már pénteken leadni a megrendelését! Hogy miért? A beérkező megrendelések sorban kerülnek feldolgozásra, így amennyiben minden megvásárolni kívánt árucikk megtalálható készletünkön (ezt a talicskában egyből láthatja is, hiszen a készleten található termékek zöld háttér előtt jelennek meg; a hiányzóak, készlethiányosak pedig piros háttér előtt) minél hamarabb adja le megrendelését, annál hamarabb kaphatja is kézhez azt. 
Másrészről a termékek bizony fogynak, így ha Önnek minél előbb van szüksége egy árucikkre megéri minél hamarabb megvásárolni, nehogy lemaradjon róla! 

Black weekends