Keringetőszivattyú AUTO 25/6/180 "A" energiaosztályos

rendelhető, beszerzés alatt
Keringetőszivattyú AUTO 25/6/180 "A" energiaosztályos

Megeshet Önnél is, hogy elromlik a fűtésrendszer keringető szivattyúja és az éjszaka közepén csak fogja a fejét, hogy hogyan oldja meg minél gyorsabban ezt a problémát. Ne aggódjon! Ilyen és hasonló esetekre ezt az A energiaosztályos keringető szivattyút ajánlunk. Olvassa el a keringetőszivattyú pontos paramétereit, döntsön az Auto-adapt-tal rendelkező DRT pump mellett!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
32 575 Ft/darab
25 649,61 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az A energiaosztályú szivattyú pontos paraméterei:

Hálózati feszültség: 230V/50Hz

Energiaosztály: A

Kötési hossz: 180 mm

Maximális emelési magasság (m): 6

Max l/min.: 52

Fogyasztás W/h: 5-45

Csatlakozási méret: 6/4"

 

A DRTpump A energia osztályú intelligens szivattyú kiváló választás, amennyiben AUTO-adapttal felszerelt keringetőszivattyút tervez beszerezni. A belső nyomáskülönbség szabályozás lehetővé teszi a szivattyú teljesítményének egyszerű szabályozását az éppen aktuális rendszerigényekhez megfelelően. Az aktuális teljesítményt wattban megadva ki is jelzi a keringetőszivattyú. Az állandó mágneses technológián alapuló motor és az automata DRTpump szivattyú felszerelése jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és javítja a rendszer szabályozhatóságát.


De mit is jelent az AUTO-adapt?

Ez a funkció kifejezetten a padlófűtés rendszerehez lett kifejlesztve, segítségével a keringető szivattyú automatikusan szabályozza a teljesítményét. Vagyis a keringetőszivattyú ennek köszönhetően a rendszer fűtőigénye szerint szabályozza magát.


Automata éjszakai mód

A szivattyú választható automata éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amelyet a kezelőpanelen található félhold alakú gombbal lehet aktiválni. A gyári beállítás alapján ez a funkció nem aktív, valamint a szivattyú I, II, és III. fokozatában nem aktiválható.


Keringetőszivattyú auto 25/6/180 "a" energiaosztályos

Tudta? A szivattyú igazából egy beépített gyémánt félkrajcáros kiskakas, aki az egyik oldalon felszívja a begyébe a vizet, a másikon pedig kiereszti. Na jó, csak tréfáltunk! Valójában a szivattyú feladata egy adott rendszeren belül a folyadékkeringetés. A működési mód alapján lehet száraztengelyű – ebben az esetben a szivattyú motorja és a folyadék nem érintkezik. Nedvestengelyű változat esetében a szivattyú és a folyadék közvetlenül érintkezik egymással.


Keringető szivattyú AUTO 25/6/180 "A" energiaosztályos

A keringető szivattyúk segítségével a fűtésrendszerben lévő fűtővíz keringetését tudjuk megoldani. Ahhoz, hogy a megfelelő termék kerüljön beszerelésre, fontos tudni a rendszerhez tartozó pontos paramétereket. Olyan adatok és információk kellenek például a sikeres tervezés érdekében, hogy hova szeretnénk telepíteni pontosan a szerkezetet. Cserépkályha vízteréhez? Vagy napkollektoros rendszerbe? Milyen méretű a rendszer? Mekkora az állandó nyomás? Mekkora teljesítményt kell nyújtania a szivattyúnak?

A következő és hosszú távon is igen fontos kérdés az energiafogyasztás, hiszen az energia árak folyamatosan nőnek. A számos hasonló termék közül érdekes a legjobb energetikai besorolásút választani, mert akár 10%-ot is spórolhat vele a rezsin! A jobb fűtési teljesítmény eléréséhez a legjobb választás az A energiaosztályú keringető szivattyú.

Egy szivattyú az otthon csendestársa. Nem kíván különösebb gondoskodást, alacsony zajszinten végzi a feladatát és megbízhatóan biztosítja a zavartalan folyadékáramlást. A telepítés éppen ezért kulcsfontosságú feladat. Ha nem biztos a dolgában, kérjen szakembertől segítséget! Fontos: a keringetőszivattyú beépítését csakis vízszintes motortengellyel lehet elvégezni a problémamentes működés eléréséhez!


Online bolt az Ön igényeidre szabva

További termékek vásárlását tervezi? Akár szivattyút, akár lakásfelújításhoz, fűtésszereléshez vagy éppen villanyszereléshez keres valamilyen szerelvényt? Nálunk megtalálhatja Csupán a keresőbe kell írnia a termék nevét és utána a talicskába helyeznie.

#keringető szivattyú kazánhoz szállítási #motor #2022 #árukereső #jog #100 #2021 #idő #első #000 #részletek #elektromos

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
18 209,01 Ft/darab
14 337,8 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
rendelhető, beszerzés alatt
Cikkszám
vmb_05146
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.11.07 18:38
 - Kósa Attila
A közel tíz éven át szolgáló elődjét váltotta. Előnyök: Csendes, energiatakarékos. Csatlakozók (elektromos is) mellékelve. Hátrányok: -