RCOOL Vision3 RF digitális szobatermosztát

0 darab
RCOOL Vision3 RF digitális szobatermosztát
RCOOL Vision3 RF digitális szobatermosztát
RCOOL Vision3 RF digitális szobatermosztát
RCOOL Vision3 RF digitális szobatermosztát

Hagyományos tekerővel ellátott rádiófrekvenciás szobatermosztát, amelyet magunkkal vihetünk a ház bármely helyiségébe, így bárhol a saját igényeinkre szabhatjuk a hőmérsékletet.

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
19 673 Ft/darab
15 490,55 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Rcool Vision3 RF szobatermosztát nagy kijelzőjének köszönhetően könnyen olvasható. Ötvözi a hagyományos "tekerős" szobatermosztát könnyű kezelhetőségét a digitális szobatermosztátok pontosságával. Így idális mindenki számára, hiszen könnyen kezelhető, és pontossága miatt energiát takaríthat meg vele.

Biztos mindenkinek ismerős a kis fehér fali konzolos termosztát a lakásából, házából vagy nyaralójából. De mivel tud többet régi készülékénél az új vezeték nélküli digitális szobatermosztát?

 

 

Rádiós termosztát

Sokan még mindig csak a klasszikus szobatermosztátot ismerik, ami a hőmérséklet tekerésének hatására jól hallhatóan kattan egyet, hogy ha a benti hőfok fölé tekerjük. Ezeken a készülékeken sem kijelző, sem pontos visszajelző felület nem található. A legtöbbet sem programozni, sem egyedileg irányítani sem lehet.

Ezzel szemben a Vision 3RF hordozható termosztát nagyméretű kijelzővel és háttérvilágítással rendelkezik. A fali tartókonzol és a hordozható konzol között rádiófrekvenciás kapcsolattal kommunikál, így a lakás bármely részéből irányíthatjuk és módosíthatjuk a fűtést. Hatótávolsága nyílt terepen körülbelül 50 méterig terjed.

Mobil termosztát, szobatermosztát

A mobil termosztátot természetesen rögzítheti is a falra szerelt konzolhoz, de akár magával is viheti a lakás különböző helyiségeibe.
A két egység között a kölcsönös kommunikációt az egyedi biztonsági kód biztosítja, amellyel gyárilag hangolják össze a modulokat.

De miért is hasznos, hogy ha rádiófrekvenciás termosztátot használunk?

A hordozható termosztátok nagy előnyt jelentenek régi épületek esetében vagy olyan házakban, ahol a falat nem lehet bontani, vésni, hiszen a rádióhullámoknak köszönhetően nem szükséges a vezeték kiépítése. A termosztátot magunkkal vihetjük abba a helyiségbe, ahol éppen többet tartózkodunk, így akár folyamatosan a saját igényeinkre tudjuk szabni a hőmérsékletet.

Hordozható termosztát

 

A szivattyúvédő program és a fagy elleni védelmi funkció a legjobb társunk lesz hétvégi házunkban, nyaralónkban, garázsunkban vagy akár házunkban is, ha egy hosszabb útra indulunk.

 

A termosztát képes arra, hogy folyamatos fix +7 °C fokon tartja a helyiségeket, így megakadályozza a lefagyást és a túlfűtésből adódó magas számlák miatt sem fog fájni a fejünk.
A Visoon 3RF szivattyújának is a barátja lesz. Ha azt érzékeli, hogy több, mint 24 órája nem történt programozott kapcsolás, akkor a készülék automatikusan bekapcsolja a kazánt körülbelül egy percre, hogy megakadályozza a szivattyú beszorulását.

Vásárolja meg letisztult fűtés termosztátunkat és vegye át csomagját otthonában, munkahelyén vagy a legközelebbi csomagponton!

Tulajdonságok
Állítható érzékenység
Fagyvédelem
Hűtés-fűtés üzemmód
Egyedi biztonsági kód
Fali/hordozható tartókonzol

Műszaki adatok
Hőmérséklet mérési tartomány: 5–40 °C (0,1 °C-os lépésekben)
Beállítható hőmérséklet tartomány: 5–30 °C (0,5 °C-os lépésekben)
Kapcsolási érzékenység: ±0,5 °C;
Mérési pontosság: ±1 °C
Tárolási hőmérséklet: -10 °C– +60 °C
Tápfeszültség: 2 x 1,5 V alkáli elem (LR03 típus, AAA méret)
Méretek: 120 x 77 x 28 mm
Kapcsolható feszültség (RF vevőegység): 24 V AC/DC … 230 V AC, 50 Hz
Kapcsolható áramerősség (RF vevőegység): 6 A (2 A induktív terhelés)
Tápfeszültség (RF vevőegység): 230 V AC, 50 Hz
Teljesítményfelvétel (RF vevőegység): 6 W
Méretek: 86 x 86 x 26 mm
Fagymentesítő hőmérséklet: +7 °C

A Magyarországon forgalomban lévő kazánok túlnyomó többségének szabályozására alkalmasak, és egyszerűen csatlakoztathatók bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez.
A vezeték nélküli kivitel (RF) lehetővé teszi akár más-más helyiségek fűtését is, valamint a vezetékek utólagos kiépítése sem szükséges.


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
0 darab
Cikkszám
vmb_04784
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!