RCOOL Vision7 digitális programozható szobatermosztát

0 darab
RCOOL Vision7 digitális programozható szobatermosztát

A hét minden napjára, naponta akár 6 különböző kapcsolási időpontra és hőmérsékletre programozható digitális szobatermosztát. Fagy elleni-, és szivattyúvédelemmel ellátva.

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
12 073 Ft/darab
9 506,3 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Rcool digitális szobatermosztátok a hagyományos termosztátokhoz képest pontosabb hőmérséklet beállításokat és érzékelést tesznek lehetővé. Bár a technológia fejlődött, de a termosztát kezelése ugyan olyan könnyű maradt, mint a régebbi változatoké, így idősebbek is bátran és egyszerűen használhatják. A nagyméretű kijelző mindenki számára jól látható, a gomb megnyomására bekapcsoló háttérvilágítás pedig este vagy szűrt fényben is tökéletes láthatóságot biztosít.

 

Programozható termosztát

Akár napi 6 kapcsolási időpont és hőmérséklet is beállítható rajta a hét minden napjára külön programozva! A manuális beállítási lehetőségeknek köszönhetően az előre beállított hőmérsékleteket és kapcsolási időket azonban újraprogramozás nélkül is módosíthatjuk aktuális igényeink szerint.

Letisztult, fehér dinzájnjával a fali termosztát beleillik számos enteriőrbe, jól mutat a nappaliban, az étkezőben vagy az előszobában is.

Digitális szobatermosztát

A fűtés termosztát fali konzolán nem csak a fűtést, de a hűtést is tudjuk állítani. Elsősorban a termosztátokat kazánokhoz szokták használni, de amennyiben a megfelelő bekötés rendelkezésre áll a klímához vagy egyéb hűtőberendezéshez, úgy egy panelen tudjuk télen és nyáron is szabályozni lakásunk vagy házunk hőmérsékletét.

A fűtés termosztát fali konzolán nem csak a fűtést, de a hűtést is tudjuk állítani. Elsősorban a termosztátokat kazánokhoz szokták használni, de amennyiben a megfelelő bekötés rendelkezésre áll a klímához vagy egyéb hűtőberendezéshez, úgy egy panelen tudjuk télen és nyáron is szabályozni lakásunk vagy házunk hőmérsékletét.

Fali termosztát

A legpraktikusabb módját a programozható szobatermosztátnak pedig még nem is említettük.
A szivattyúvédő program és a fagy elleni védelmi funkció a legjobb társunk lesz hétvégi házunkban, nyaralónkban, garázsunkban vagy akár házunkban is, ha egy hosszabb útra indulunk.


A termosztát képes arra, hogy folyamatos fix +7 °C fokon tartja a helyiségeket, így megakadályozza a lefagyást és a túlfűtésből adódó magas számlák miatt sem fog fájni a fejünk.
A Vision7 szobatermosztát szivattyúját is védi. Ha azt érzékeli, hogy több, mint 24 órája nem történt programozott kapcsolás, akkor a készülék automatikusan bekapcsolja a kazánt körülbelül egy perc időtartamra, hogy megakadályozza a szivattyú beszorulását.

 

Válassza digitális szobatermosztátjainkat nyaralójába vagy házába és tudja biztos hőmérsékleten értékeit!

 

Tulajdonságok:

Egyszerű programozás
Külön program minden napra
Manuális beállítási lehetőség
Szivattyúvédő program
Hűtés-fűtés üzemmód

Műszaki adatok:

Hőmérséklet mérési tartomány: 0–40 °C (0,1 °C-os lépésekben)
Beállítható hőmérséklet tartomány: 5–35 °C (0,5 °C-os lépésekben)
Fagymentesítő hőmérséklet: +7 °C
Kapcsolási érzékenység: ±0,5 °C
Mérési pontosság: ±1 °C
Tárolási hőmérséklet: -10 °C– +60 °C
Kapcsolható feszültség: 24 V AC/DC … 230 V AC, 50 Hz
Kapcsolható áramerősség: 6 A (2 A induktív terhelés)
Tápfeszültség: 2 x 1,5 V alkáli elem (LR03 típus, AAA méret)
Méretek: 120 x 77 x 28 mm
A háttérvilágítás bekapcsol a gomb elforgatásával, 15 mp után pedig kikapcsol

 

A Magyarországon forgalomban lévő kazánok túlnyomó többségének szabályozására alkalmasak, és egyszerűen csatlakoztathatók bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez.
A programozható változat az előre beállítható hőmérséklet értékekkel és kapcsolási időpontokkal biztosítja a nagyobb komfortot és csökkenti a költségeket is.


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
0 darab
Cikkszám
vmb_04785
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.10.10 10:27
 - Kuperczkó Gabriella
Minden rendben ment. Előnyök: Gyors szállítás,nagyon jó termosztát,egyszerű felszerelés! Hátrányok: Nincs