Ajándékkártya

VasMűszakiBolt.hu ajándékkártya


Bemutatjuk ÚJDONSÁGUNKAT!


Mostantól nem fog fájni a feje az ajándékvásárlás miatt. Hiszen tudjuk, férfiaknak ajándékot vásárolni sokszor nehezebb, mint rászánni magunkat, hogy elmenjünk a fogorvoshoz. Természetesen a hölgyek is ugyan úgy örülhetnek egy-egy barkács felszerelésnek, így róluk se feledkezzünk meg.

Ha szeretne ajándékot vásárolni, de nem tudja mire lenne szüksége, vagy már azt hiszi mindent megvett neki, amit csak szeretett volna, akkor van egy ötletünk.

Szerezzen örömet vadonatúj ajándékkártyáink egyikével! Az ajándékozott, legyen az akár férfi, akár hölgy, pedig azzal lepheti meg magát, amire tényleg szüksége van, amire már régebb óta vágyott, de sosem beszélt róla. 

Az ajándékkártya készpénzt helyettesítő fizetőeszköz. Ez a kártya nem hitelkártya, nem fizetőeszköz. A kártyán szereplő összeg a rajta található kuponkóddal vagy QR kóddal váltható be a www.vasmuszakibolt.hu oldalon történő vásárlás esetén. Ebben az esetben a QR kód beolvasása után a kedvezmény automatikusan jóváíródik a talicskában (kosár), nem szükséges kuponkódot megadni. 


Gyakori kérdések az ajándékkártyáról


Mi az a VasMűszakiBolt.hu ajándékkártya?


A VasMűszakiBolt.hu ajándékkártya egy olyan plasztik kártya, amelyet az MPL futárszolgálat kézbesítése által kap meg az, aki kifizette a kártyán feltüntetett vételárat, azaz a levásárolható összeget. A kártyán található összeg akár több részletben is felhasználható, azt a megérkezéstől számítva 2023.12.31-ig bármikor felhasználhatja. Egy vásárláshoz egy kuponkód (ajándékkártya) használható csak fel. Éppen ezért ha születésnapra és névnapra is ajándékkártyát ajándékozna, akkor válassza a magasabb összeget, hogy az ajándékozott egyben tudja azt felhasználni. 

FONTOS!

  • Amennyiben a vásárlás értéke nem haladja meg a kártyán szereplő összeget, úgy a vásárlás befejezhető, a fennmaradó összeg a későbbiekben leásárolható, egészen a kártya lejártáig!
  • A kártyán található összeg több részletben is felhasználható. 
  • Egy vásárláshoz egy kuponkód (ajándékkártya) használható csak fel.


Hogyan vásárolhatok ajándékkártyával?


A linkre kattintva megvásárolhatja ajándékkártyánkat. Miután kiválasztotta az Önnek tetsző összeget, tegye a talicskába (kosár) és rendelje meg a szokásos módon, vagy kérje ügyfélszolgáltunk segítségét telefonon.

A kártyát kérheti a saját címére és az ajándékozott postacímére is. Ebben az esetben a számlázási adatokhoz a saját, míg a postázási adatokhoz az ajándékozott adatait adja meg. Az ajándékkártya felhasználása egyszerű, mintha egy kuponkódot használna. Helyezze a talicskába a kiválasztott termékeket, majd a kuponkód helyére írja be a kártya hátoldalán található kódot. Használhatja a QR kódot is, ha van annak olvasásához alkalmas okostelefonja. 


Mennyibe kerül az ajándékkártya elkészítése? 


Az ajándékkártya elkészítésének díját nem kell megfizetnie, csupán a rajta szereplő összeget és a postázás költségét. 


Milyen értékű ajándékkártyákat vásárolhatok?


2.000 Ft4.000 Ft8.000 Ft16.000 Ft32.000 Ft és 64.000 Ft 
értékű ajándékkártyát vásárolhat. 


Hol vásárolhatok a VasMűszakiBolt.hu ajándékkártyával? 


A VasMűszakiBolt.hu ajándékkártyát a www.vasmuszakibolt.hu online webshopban tudja felhasználni 2023.12.31-ig. 

 

A vásárlási összeg mindig az online pénztárnál kerül levonásra a kártyáról, amelyet akár több részletben is felhasználhat, de dönthet az egy összegben való beváltás mellett is. A kártyán lévő összeget nem lehet bankkártyára átutalni, nem váltható készpénzre és egyéb fizetési eszközre. Az ajándékkártya átruházható, és 2023.12.31-ig felhasználható. Kérjük, vigyázzon a kártyára, mert az ellopott vagy elveszett kártyákat nem tudjuk pótolni.
(2021.)