Black Weekends akció 2021.11.12-14.

Black weekends 2021.11.12-14.

Kezdődhet a Fekete Hétvége!


Ne csak a péntekre hangolódjon!
Nálunk ugyan már 11.12-én pénteken éjféltől elkezdődik az akció, de szombaton és vasárnap is élhet még a kedvezményes lehetőséggel!

Spórolja meg a szállítási költséget 5000 Ft feletti talicskaérték felett!

Mit is jelent ez?
Helyezze a talicskába a kiválasztott árucikkeket a megfelelő mennyiségben és kattintson a képernyő jobb felső sarkában található talicska ikonra. Lépjen a fizetéshez, ahol amennyiben a kiválasztott termékek összértéke meghaladja az 5000 Ft-ot máris automatikusan jóváíródik a kedvezmény az ingyenes szállításra.

Nem kell kuponkódokat beírni, sem bonyolult műveleteket végrehajtani. A kedvezmény mindenkinek jár, akinek a talicskaértéke meghaladja az 5000 Forintot.

Miért éri meg minél hamarabb vásárolni?
El ne felejtse, az akció csak vasárnapig tart! Mindazonáltal megéri már pénteken vagy szombaton leadni a megrendelését! Hogy miért? A beérkező megrendelések sorban kerülnek feldolgozásra, így amennyiben minden megvásárolni kívánt árucikk megtalálható készletünkön (ezt a talicskában egyből láthatja is, hiszen a készleten található termékek zöld háttér előtt jelennek meg; a hiányzóak, készlethiányosak pedig piros háttér előtt) minél hamarabb adja le megrendelését, annál hamarabb kaphatja is kézhez azt. 
Másrészről a termékek bizony fogynak, így ha Önnek minél előbb van szüksége egy árucikkre megéri minél hamarabb megvásárolni, nehogy lemaradjon róla! 

Black weekends