BLACK WEEKENDS I. 2022.11.11-13.

Kezdődik a FEKETE HÉTVÉGE! 

Fekete Péntek helyett megérkezett a Fekete Hétvége, azaz a Black Weekend a VasMűszakiBolt.hu oldalára is! Reméljük, hogy Önnek is mi vagyunk a kedvenc csavarbeszerző helye, vagy nálunk találta meg a legmegfelelőbb fűtésszerelési kiegészítőket!
Hogy mit tartogatunk Önnek erre a hétvégére? Máris mutatjuk!

Most hétvégén, azaz 2022.11.11-13. között 5.000 Ft feletti megrendeléseit INGYENESEN szállítjuk ki méret és súlykorláttól függetlenül!

DE ez még nem minden! Az oldalunkonkon található összes termékre 3x annyi pontot írunk jóvá belső enyenlegén, amelyet bejelentkezett felhasználóként vásárol meg ezen időszak alatt.

Mit is jelent ez?
Helyezze a talicskába a kiválasztott árucikkeket és kattintson a képernyő jobb felső sarkában található talicska ikonra. Nézze meg, hogy biztosan mindent belehelyezett-e talicskájába, majd jelentkezzen be vásárlói fiókjába. 5.000 Ft feletti megrendelési értéknél az ingyenes szállítás automatikusan aktiválódik kosarában, a termékek után járó 3x pontok pedig a csomag átvétele után válik elérhetővé regisztrált vásárlóink belső egyenlegén.

Nem kell kuponkódokat beírni, sem bonyolult műveleteket végrehajtani! A kedvezmény automatikusan jár minden vásárlónknak! 

Miért éri meg minél hamarabb vásárolni?
Ne felejtse el, az akció csak vasárnap éjfélig tart!
A beérkező megrendelések sorban kerülnek feldolgozásra, így amennyiben minden megvásárolni kívánt árucikk megtalálható készletünkön (ezt a talicskában egyből láthatja is, hiszen a készleten található termékek zöld háttér előtt jelennek meg; a hiányzóak, készlethiányosak pedig piros háttér előtt) minél hamarabb adja le megrendelését, annál hamarabb kaphatja is kézhez azt. 
Másrészről a termékek bizony fogynak, így ha Önnek minél előbb van szüksége egy árucikkre megéri minél hamarabb megvásárolni, nehogy lemaradjon róla! 

Fekete Hétvége a VasMűszakiBolt.hu oldalán