Tűzálló tömítő 1600°C

1 darab
Tűzálló tömítő 1600°C

Kandalló-, kazán-, és kályhatömítő ragasztó, amely 1600C°-ig ellenáll a hőnek.

Várható kiszállítás :
2024.05.22
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 696 Ft/darab
1 335,43 Ft+áfa/darab
Egységár: 6 057,13 Ft/liter
4 769,39 Ft+áfa/liter
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Termofix kandalló és kazámtömítő

A Termofix 1600°C szervetlen szilikátos alapú egykomponensű tűzálló tömítőanyag. Kandallók, kályhák, kémények és tűzálló blokkok gyors megjavítására szolgál.

Olyan helyeken való tömítésekre és javításokra szolgál, amelyek magas hőmérsékleti állandóságot és tűzállóságot követelnek meg.

Kályhatömítő ragasztó

Sokrétű felhasználhatósága miatt az Ön legfontosabb terméke is lesz a javítási munkákhoz!

Legyen szó kályhákról, kéményekről, tűzhelyekről és ezek csövek körüli tömítéséről a Termofix kandalló és kazántömítő mindenhol megállja a helyét.

Tűzálló massza

Felvihető betonra, alumíniumra, samott-téglára, üvegre, acélra és vasra is előzetes alapozás nélkül!

Szagtalan, megfelel a REI 120/180 szabványnak és azbesztet nem tartalmaz. A függőleges fugákban nem folyik le, így még sokoldalúbb felhasználást tesz lehetővé, dilattációs fugák tömítésére azonban nem alkalmas.

Kitűnő mechanikai tuladonságainak hála megakadályozza a tűz, a füst és a gázok terjedését, hőmérsékleti ellenállóképessége -20°C és 1600°C közötti.

A felület az anyag felvitele előtt szilárd és tiszta kell, hogy legyen, a masszát +5°C és +35°C között tudjuk alkalmazni. A tömítendő felületet nedvesíteni kell, a tömítő megszilárdulását követően nem érintkezhet esővel vagy folyó vízzel.

Próbálja ki Ön is milyen kényelmesen és gyorsan megragasztani vagy tömíteni a magas hőfokon használt eszközeit, háztartási elemeit!

Amennyiben további kérdése, kérése merülne fel a termék használhatósága, használata kapcsán keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, készséggel várjuk hívását!

Színe: fekete

Kiszerelés: kartus (280 ml)


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
3 149,99 Ft/darab
2 480,31 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
1 darab
Cikkszám
vmb_02263
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.12.11 10:24
 - Lang Zoltán
Kiváló termék,gyors szállítás Előnyök: csak az van Hátrányok: nincs
2022.11.23 10:50
 - Szoták László
Csodálatos termék, csak ajánlani tudom! :)
Kedvező áron, és mennyiségben️
Előnyök: Jól dolgozható, mefelelő állagú..tökéletes!🤟 Hátrányok: Nem tapasztaltam
2021.11.01 13:50
 - Mariczáné Nagy Eszter
Megbízhatóan tapadó, valóban hőálló tömítőanyag. A szilikátlemezhez épp olyan tökéletesen tapad, mint az alumínium-idomhoz, a hőmozgásokat gyönyörűen kiegyenlíti. Előnyök: Szilikátlemez és alumínium L-idom között ezidáig működő, rugalmas, szilárd hőálló tömítést képez. Hátrányok: Ezidáig nem jelentkeztek hátrányok.