47*26cm lábtörlőrács fekete

rendelhető, beszerzés alatt
47*26cm lábtörlőrács fekete
47*26cm lábtörlőrács fekete
47*26cm lábtörlőrács fekete
47*26cm lábtörlőrács fekete

Az ápolt előszoba és terasz minden esetben egy jól kiválasztott, megfelelő minőségű lábtörlővel kezdődik. Tartsa kívül a durva szennyeződéseket kültéri lábtörlő rácsunkkal, így nem kell többet aggódnia a hótól, a sártól, vagy a föld kipotyogásától a lakásban.

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
8 314,99 Ft/darab
6 547,24 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek


Minden rendezett tiszta udvar és ház egy jól kiválasztott lábtörlővel vagy lábtörlő ráccsal kezdődik.
A lábtörlők olyan alapvető felszerelései lakásunknak és kertünknek, amelyek hiánya egyből érzékelhető. Legyen szó a nyári homokról, az őszi sárról vagy a téli hóról a lábtörlők azok az eszközök, amelyek megakadályozzák, hogy lakásunkba nagy mennyiségbe bekerüljön a cipőnkre, csizmánkra, vagy bakancsunkra tapadt kosz, sár és hó.

Kültéri lábtörlő


A kültéri lábtörlő fogja fel a kosz és szenny nagy mennyiségét. Jó szolgálatot tesz egyszerű mindennapi igénybevétel esetén, de akkor is, hogy ha a kertből vagy a földről, esetleg az állatoktól nagyobb mennyiségben vinnénk be a mocskot.

Porszórt fém lábtörlőnk nem csak praktikus, de időtálló és könnyen tisztán is tartható. A szennyfogó lábtörlő hatékony sárlehúzást tesz lehetővé, emellett biztonságos járhatóságot biztosít.

Szennyfogó lábtörlő


Kültéri fém lábtörlő rácsunk hatszögletű, vagy méhsejt alakú rácsrostélyokkal készült, amelyek gondoskodnak a szennyeződések jobb eltávolításáról. Akár burkolt, akár burkolat nélküli kültéri területekhez használja, kültéri fém lábtörlőnk megállja a helyét, a házon kívül tartja a durvább szennyeződéseket, így kevesebbet kell takarítanunk az előszobát.

Gondoljunk házunk vagy egyéb megóvni kívánt belterünk tisztaságának fontosságára és kíméljük meg magunkat az extra munkától ennek az egyszerű eszköznek a beszerzésével.

Barkács webáruházunkban megtalálhat mindent, amire a kertben és a ház körül szüksége lehet, vásároljon kényelmesen, gyorsan és egyszerűen!

Lábtörlő nettó súlya: 1,50 kg
Lábtörlő színe: fekete porszórt
Lábtörlő rács mérete: 47 x 26 cm (470 mm x 260 mm)


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
készlet
rendelhető, beszerzés alatt
Cikkszám
vmb_05107
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.01.25 21:29
 - Vámosi-András Róbert
Nagyon elégedett vagyok a bolttal. Gyorsak, pontosak, az ügyfélszolgálatuk is nagyon segítőkész. Előnyök: Udvarias, gyors pontos kiszolgálás. Hátrányok: Nincs hátrányuk.