Lombseprű műa 26 fogú

rendelhető, beszerzés alatt
Lombseprű műa 26 fogú
Lombseprű műa 26 fogú
Lombseprű műa 26 fogú
Lombseprű műa 26 fogú
Lombseprű műa 26 fogú
Lombseprű műa 26 fogú

Gyűjtse össze a lehullott faleveleket, elhalt növényi részeket vagy a megmetszett bokrokról lekerült felesleges ágakat műanyag lombsöprűnkkel. Könnyű kivitel, hatékony begyűjtés!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 814 Ft/darab
1 428,35 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

Begyűjtő gereblye

Lombhullató fáink, bokraink az egyik legszebb képét mutatják kertünknek az őszi időszakban, de számos bosszúságot is okozhatnak, ha nem vesszük figyelembe igényeiket.
Ahhoz, hogy udvarunk ne csak rendezett, hanem a benne lévő növények egészségesek is maradjanak számos feladatunk van nem csak a nyári melegben, de a hidegebb időszak beköszöntésével is.

Tudjuk, hogy nagyon szép az erdőben a hatalmas avar és legszívesebben belefeküdnénk, de a kertben sajnos nem ildomos ezt az állapotot sokáig fenntartani.

A lehullott levelek azon kívül, hogy csúszóssá válhatnak és akár baleseteket is okozhatnak, károsíthatják gyepünket, illetve a rothadásos, rohadásos folyamat elindulásával akár az általuk ellepett kisebb növényekre, bokrokra is ártalmas. A füvön hagyott falevelek emellett nagy mennyiségben rongálják is a pázsit minőségét, hiszen az nem tud megfelelően lélegezni tőlük.

Egy egyszerű gereblyével még egy kisebb rész összetakarítása is nagy erőt vesz igénybe, a klasszikus fém gereblyék nehezek és túl kicsi fejűek ehhez a feladathoz.

Műanyag lombseprűnk erre nyújt megoldást. 26 fogával összesen 65 cm-t fog át, könnyű súlya miatt pedig mindenki használni tudja. A nagy fesztávolság és strapabíró műanyag kialakítása miatt tartós és hatékony.

Nagy lombseprű

Pázsitseprűnket nyél nélkül szállítjuk, de bármilyen nem csavaros nyélre applikálható, amelynek megfelelő hozzá az átmérője.

Használja a lehullott falevelek, a metszést követő vagy az elszáradt és levágott, lehullott növényrészek összegyűjtésére. Mérete és kialakítása miatt nagy mértékben meggyorsítja az udvaron, kertben való levelek és növényi hulladék összegyűjtését.

Válogasson kerti szerszámaink közül az őszi munkákhoz is!

Pázsitseprű színe: citromsárga
Nagy lombseprű anyaga: műanyag
Kivitel: nyél nélkül
Csatlakozója nem csavaros!


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 895 Ft/darab
2 279,53 Ft+áfa/darab
3 195 Ft/darab
2 515,75 Ft+áfa/darab
4 129 Ft/darab
3 251,18 Ft+áfa/darab
4 079 Ft/darab
3 211,81 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
rendelhető, beszerzés alatt
Cikkszám
vmb_01857
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!