extra szállítási módok

Éppen Önről beszélgettünk az elmúlt pár napban. Hogy mégis mi kapcsán? Arról volt szó az irodában, hogy vajon a megrendelőink tudják-e, milyen egyéb lehetőségeik vannak csomagjaik átvételére, mint a hagyományos házhozszállítás. Arra jutottunk, hogy inkább írjunk róla egy kis összefoglalót, hogy mindenki számára átláthatóak legyenek a lehetőségek. 
Éppen ezért szeretnénk bemutatni az ELSŐBBSÉGI házhozszállítást és a személyes átvételi opciót! Extra igényekhez extra szolgáltatásokkal készülünk!


Az ELSŐBBSÉGI házhozszállítás


Felmerülhet a kérdés, miért éri meg többet fizetni, mint az általános szállítási díj?
Szinte nincs olyan ember, aki ne élte volna már át, hogy elúszott a munkájával, hogy sürgősen szüksége van egy termékre, hogy út közben derül ki, bizony nem rendelt valamiből eleget. 
Ezt azért hiheti el, mert szinte biztosan megtörtént már Önnel is.
Ilyenkor jön jól az ELSŐBBSÉGI házhozszállítás lehetősége.

✅megrendelését a sor elejére vesszük
✅ha bizonyos termékek hiányoznak az egész csomag küldéséhez, akkor is elküldjük a raktárunkban található termékeket Önnek azonnal
✅a beszerzés alatt álló árucikkeket pedig raktárunkba érkezésüket követően (ezért plusz szállítási költséget nem kell fizetnie)
❗így akár 1 munkanapon belül is megérkezhet csomagja


A személyes átvétel 


Vásárlóink kérésére bevezettük a személyes átvétel lehetőségét is telephelyünkön. Szinte mindenki szereti azt, ha személyesen jöhet el a termékért, amennyiben a közelben van dolga. Ezt azért hiheti el, mert így a termék átvételekor megnézheti, hogy minden sérülésmentes, megfelelő méretű, színű és anyagú. 
✅előre utalással vagy bakkártyás fizetéssel tudja megvásárolni a termékeket, nem kell készpénzzel bajlódnia
✅értesítést kap e-mailben, ha csomagja készen áll az átvételre
✅ezt követően pedig már csak jön, fogja a csomagot és kezdődhet is a munka

Amennyiben további részleteket is olvasna a különböző szállítási módokról és azok árairól, úgy ITT megteheti!