Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)

-9
Kedvezmény
155 csomag
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)
Rovarfogó nagy sárga lap (10 darab)

A Maxtrap sárga lapok tökéletes megoldást jelenthetnek a kártevő rovarok ellen, legyenek azok akár cseresznyelegyek, akár üvegházi molyok. Nem tartalmaz méreganyagot, de kiegészítője lehet bármilyen kémiai növényvédelmi szernek is! Használhatja gyümölcsfákon, veteményesben, üvegházakban, virágoskertekben, vagy bármilyen állat és növény körül, ahol nagy számban jelennek meg a zavaró rovarok.

Várható kiszállítás :
2024.05.23
Különleges szállítási mód :
VasMuszakiBolt
Kedvezményes ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 649,01 Ft/csomag
1 298,43 Ft+áfa/csomag
 

Az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 498,99 Ft/csomag
1 180,31 Ft+áfa/csomag
Kezdete: 2024.05.13   Vége: 2024.05.31
Akcióból hátralévő idő:
csomag
csomag
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
@mentool.hu_webshop

 

Say My Name - David Guetta Ft. Bebe Rexha & J Balvin 

A sárga lap méretei:

24x17cm

 

Sárga lap


Unja már, hogy ellepik kertjét a bogarak? Elege van a károsító kártevőkből? Már gyümölcslegyekkel álmodik? Akkor ez a termék megváltás lesz az Ön számára!

Mechanikai novenyvedelem, amely egyáltalán nem tartalmaz méreganyagot!

Hogyan lehetséges ez? A Maxtrap sárga lap 100% polibutén ragasztóval van lekenve, amely nem szárad be, és környezetbarát megoldást kínál a cseresznyelegyek, a különböző paránypillefélék, az almamolyok, az olajbogyó-fúrólegyek, a szilvadarazsak, és az egyéb kerti kártevők, többek között a levéltetvek, az üvegházi molytetvek, a levélbogárfélék, a levélbolhák, a rojtosszárnyúak, és a különböző legyek, különösen a hagymalegyek ellen.

A Egy csomag 10 db 17cmx24cm nagyságú sárga lapot tartalmaz. A sárga ragacsos színcsapda lapok nem száradó, vízzel nem oldódó anyaggal vannak bevonva.

SzíncsapdaA rovarok a szemük összetettsége miatt teljesen máshogyan érzékelik a színeket és a formákat, mint mi, emberek. A sárga lap csapda úgy lett kialakítva, hogy a rovarok számára jól érzékelhető sárga szín jelenjen meg rajta. Ez a kertészeti sárga lap jelentős hatékonysággal ejti fogságba és pusztítja el a kártevőket. Amikor a kártevő megközelíti a ragasztóval bevont színcsapda lapot, akarva-akaratlanul rátapad a gyorsan ható ragasztórétegre, és többé nem tud belőle szabadulni.

Sárga rovarfogó lap – mechanikus és természetes növényvédelemHa nem szeretnénk növényvédelmi írtószereket használni, vagy biológiai és kémiai védelmét egészítené ki mechanikai védelemmel, akkor is jó választás ez a rovarfogó lap változat. Használhatjuk őket gyümölcsfákon, veteményesben, üvegházakban, virágoskertekben, vagy bármilyen állat és növény körül, ahol nagy számban jelennek meg a zavaró rovarok. A színcsapdás rovarfogó lapok hatékonyak lehetnek gyümölcsfákon, a cseresznye, az alma, a körte, és a barack védelmére is.

Növényvédelmi előrejelzésA sárga ragacsos színcsapda megfelelő megoldást jelenthet az egyedszám és fertőzöttség megállapításával a legoptimálisabb időben történő növényvédelmi beavatkozás meghatározása is. Tehát megállapíthatjuk vele, hogy milyen mennyiségben találtak már rá a kártevő rovarok a terményeinkre és ez alapján könnyebben megtervezhetjük azok kiirtását. A színcsapdás rovarfogó lapok használatával gyorsabban feltérképezhetjük, hogy milyen kártevők jelentek meg a kertben és így gyorsabb beavatkozást tesz lehetővé.

Az előrejelzéshez már elegendő lehet 10-100 m2-re 1 sárgalapos csapda kihelyezése is.
Amennyiben a rovarok gyérítése a cél, úgy ennél sűrűbb kihelyezés javasolt, azaz 2-4 m2-re 1 rovarfogó lap kirakása. Amennyiben a fő problémát a cseresznyelégy okozza, úgy a fák déli, napos oldalára, minél magasabban kell elhelyezni a lapokat.

Nagyon fontos! Védjük meg a méheket! A méhek rendkívül fontos és egyedülálló munkát végeznek, így óvjuk őket, nehogy a lapok fogságába essenek! A gyümölcsfák virágzásakor minden esetben távolítsa el a ragadós lapokat a teljes területről, nehogy a méhek beleragadjanak.

Amikor a lapok teljesen telítődtek a kertünket pusztító rovaroktól, egyszerűen akasszuk le a kihelyezett területről és dobjuk a kommunális hulladékba. Papír csomagolása újrahasznosítható. Egyéb esetben akkor szorul cserére, hogy ha felülete bepiszkolódik, hiszen olyankor nem tudja ellátni megfelelően feladatát.

Veteményesben a vetés, vagy palántázás után helyezzük ki a ragadós lapokat a növényállomány fölé kb. 10 cm-re, egy földbe szúrt karóra akasztva.
Kertben, magasabbra növő növények esetén a több kihelyezett lap hatékonyabb fogási eredményességet jelent. A ragasztós lapokat úgy helyezze ki a lombkoronába, hogy azok ne érintkezzenek, ne érjenek, ne ragadjanak hozzá a levelekhez vagy ágakhoz.

Példák a cseresznyelégy színcsapda kihelyezésére:Gyümölcsfákon, fóliasátorban vagy szabadban lévő ültetvényen 20-24 lap/100nm2.

Paradicsom, uborka és egyéb, magasabbra növő zöldségfélék esetében ennél több lap kihelyezését javasoljuk.

Közepes méretű fákra 6-10 lap felhelyezése indokolt.

A A lapokat úgy helyezze el, hogy az ágak közelében lógjanak, de ne ragadjanak hozzá a levelekhez vagy ágakhoz.

A A csomag tartalma a sárga lapok mellett több, különböző színű akasztó is, amelyekkel a lapok beszedését és kielemzését követően is könnyen megállapíthatjuk, hogy melyik területről, vagy fáról szedtük azokat le. Egyszerűen csak hozzunk létre magunknak színblokkokat: piros akasztó: gyümölcsfa, zöld akasztó veteményes és így tovább.

A A színcsapdás rovarfogó lapok ellenállóak a hőmérséklet-változásokra és a nedvességre, így tárolásuk száraz helyen, legfeljebb 35 celsius hőmérsékleten is megvalósítható. Kihelyezést követően akár több hónapon keresztül is a helyükön maradhatnak.

A A fel nem használt mennyiséget szilikonos papír védi a kiszáradástól. Gyerekektől, élelmiszertől, italtól és takarmánytól elkülönítve tárolja.

Válogasson kertészeti kiegészítő termékeinkből és rendelje meg kényelmesen online geotextil, agroszövet, vagy akár vakondháló termékeinket, akár méterre végva is! 


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
89 Ft/darab
70,08 Ft+áfa/darab
959 Ft/csomag
755,12 Ft+áfa/csomag
Adatok
Gyártó
Maxtrap
készlet
155 csomag
Cikkszám
vmb_05280
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4,9 )
2023.03.15 10:24
 - Maja
A megrendelt termék 1 munkanap alatt megérkezett. A városukn tele van a csomagküldőjűk átvételi pontjaival, miért csak egyetlen, a város legtávolabbi átvevő helyét válaszhatom a megrendelésem során? Előnyök: Gyors kiszállítás. A többiről ősszel tudnék beszélni. Hátrányok: Az átvételi pontok korlátozása
2022.09.21 05:48
 - Bertalan Béla
Tökéletesen teszi a dolgát. Előnyök: Nincs szaga Hátrányok: Nincs
2022.05.27 06:27
 - Halász László
csak így tovább Előnyök: gyors Hátrányok: nem találtam
2022.04.28 11:25
 - Györgyi
Vélemény majd csak őszre tudok mondani, amikor kiderül hogy férges lett-e a dió. Remélem beválik, és nem kell bosszankodni a sok kidobandó férges dió miatt! Előnyök: Gyors kiszállítás! Olcsó ár! A termék jónak tűnik, nagyon sok kártékony bogár ráragad, és könnyen felhelyezhető. Hátrányok: Még nem tudok, most van elsőre!
2022.04.10 22:27
 - ikszman
Köszönöm. Előnyök: Gyors szállítás, remek árakon. Hátrányok: Nincs.