Nyuszi, kezdődik!

Ha húsvét, akkor nyuszi hopp!


A húsvét általában a böjt időszakának végéről, a nagy családi összeülésekről, a remek lakomákról szól mindenkinek. Ebben a négy napban azonban az étkezések közötti pihenésben könnyen észrevesszük, hogy hiányzik még egy kép a falról, befejezetlen a locsolórendszer a kertben, ráférne a villanyhálózatra is egy felújítás. Ilyenkor sokszor eszébe juthat az embernek, milyen munkáival van még elmaradva, milyen szerszámok, idomok, kiegészítők jönnek majd még jól, ha belevág egy új projektbe, vagy folytatja a már elkezdettet. 

Mi ebben szeretnénk egy kis segítséggel szolgálni, hogy még könyebb legyen a feladatok áttekintése és a szükséges anyagok beszerzése. 
Dőljön hátra és készüljön fel, a VasMűszakiBolt.hu húsvéti nyuszija meglepetésekkel készül az egész hétvégére!

Ahhoz, hogy felkészülten várhassa ezt az időszakot javasoljuk, hogy regisztráljon oldalunkra és adja hozzá bevásárolókosarához (talicskájához) vagy kedvenc termékeihez a kiválasztott árucikkeket. Ezzel az egyszerű trükkel a kedvezmények érvénybe lépésekor nem kell már tovább keresgélnie, csupán véglegesítenie megrendelését. 

A megrendeléseket azok beérkezésének sorrendjében kezeljük, ebből következőn pedig minél hamarabb véglegesíti kosara tartalmát számunkra, az annál hamarabb kézbesítésre kerülhet! 


Önnek mire lenne a legnagyobb szüksége?

-Új szúnyoghálóra az ablakokra?
-Belátásgátlóra a szomszédok kéretlen tekintetei ellen?
-Locsolótömlőre vagy tömlő szórófejre a kertbe?
-Szaniter szilikonra a fürdőszobába?
-Csavarokra gyermeke játszóházának összeszereléséhez?
-Esetleg ötrétegű csövekre a vízszereléshez?

Ezeket a termékeket és még sok más hasznos kiegészítőt és szerszámot megtalálhat online barkácsboltunk kínálatában! 

A húsvéti nyúl a teljes hosszú hétvége alatt garázdálkodik majd oldalunkon. Megéri résen lenni! 
Tojásra, sonkára fel! 

nyuszi hopp