Redőnyautomata mini íves (kagylós)

1 darab
Redőnyautomata mini íves (kagylós)

Íves, kagylós, fehér, mini redőny automata

Mindennapi használatukból adódóan, a redőnyautomaták könnyen meghibásodhatnak, de ez nem jelenti azt, hogy a teljes redőnyszerkezet a kukában végzi. Sokszor megoldja a problémát a redőnyautomata cseréje, az ehhez megfelelő, minőségi terméket pedig mi biztosítjuk. Redőnyautomaták több kivitelben, amik beszerelése sem nagy ördöngösség. Kérdés esetén, forduljon hozzánk bizalommal!

Várható kiszállítás :
2024.04.25
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 344 Ft/darab
1 845,67 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Redőnyautomata mini íves (kagylós)

A redőnyök ősei, a redőnyhasználat elterjedése egészen a Római Birodalom korába nyúlik vissza. A rómaiak kezdtél el használni először a zsalut, amelyet nyílászáróként, zárszerkezetként és árnyékolóként is használtak. Ezt követően a korabeli reluxák is előtérbe kerültek, azaz azok az árnyékolásra használatos termékek, amelyek fentről lefelé mozgathatóak. Az árnyékolás mellett ezek a termékek a belátás megakadályozására is remek megoldásokat kínálatak.

A mozgatható reluxa első változatai először a lakóházakon jelentek meg, bár kialakításuk még közel sem hasonlított a ma használatos, modern reluxákra. Ezek a termékek láncokra lógatott deszkákból álltak, amelyeket zsinórokkal lehetett fel-le mozgatni.

Természetesen ezeknek az eszközöknek a megjelenésétől még hosszú út vezetett a modern reluxák és redőnyök kialakulásáig és elterjedéséig. A redőny, vagy roló ma már a legtöbb lakóingatlan ablakain megtalálható.

A 21. században a modern elektromos és motoros redőnyök mellett még mindig van létjogosultsága a hagyományos, kézzel működtethető daraboknak is. Ezeknek a redőnyöknek a nagy része régebben főleg fából, manapság inkább már műanyagból és alumíniumból készül.
A régi darabokhoz főleg a nehéz kialakítás miatt masszívabb, vastagabb kiegészítők tartoznak. Kínálatunkban a 2,3 cm-es redőnygurtni elérhető a kívánt hosszban!

Itt pedig el is érkeztünk a redőnyöket működtető legfontosabb kiegészítőhöz, azaz a redőnyautomatához.


Mini gurtnis fehér íves (kagylós)

A redőnyautomata az a műanyag szerkezet, amelyet a nyílászárón belül a falra vagy tok mellé szerelve felcsévéli a redőnygurtnit. Ez a termék igazából nem más, mint egy acélrugó műanyag házban, amely segítségünkre van a redőny mozgatásának szabályozásában, annak visszazuhanásának megakadályozásában.

A redőnyautomata mini íves (kagylós) változatának nagy előnye, hogy felhúzott rugóval kerül forgalomba, azaz a redőnygurtni befűzése előtt nem kell szétszedni majd újra összeszerelni a szerkezetet.
A szerkezet működtetéséhez természetesen kelleni fog redőnygurtni is. Ehhez a modellhez megvásárolhatja a hozzá illő, 1,4 cm-es redőnygurtnit is a megfelelő mennyiségben. Mit is jelent ez? Nálunk annyi métert tud vásárolni, amennyire pontosan szüksége van! Mi méterre vágjuk a redőnygurtnit is, kérésének megfelelően!


Redőnyautomata műa. mini gurtnis, fehér íves (kagylós) méret adatok:

Felszereléshez szükséges furatok központi távolsága: 135-137 mm
Magassága: 150-154 mm
Szélessége (a legszélesebb résznél): 125 mm
Vastagsága: 24-25 mm
Fülön található lyukak átmérője: 3,5 mm (35 mm)
Szükséges redőnygurtni mérete: 1,4 cm (14 mm)
cikkszám: 20110529


Vásárlói fiók létrehozása

A kategóriák között válogatva nálunk megtalálhatja a redőnytechnikai kiegészítők mellett a vízszereléshez, fűtésszereléshez és kertrendezéshez szükséges termékeket. A vásárlás során igyekszünk minél több információval szolgálni, hogy egyértelműen el tudja dönteni, melyik termékre van szüksége. Amennyiben ezek mellett mégis további információk szükségesek még a szállítási, termék visszaküldési, használati vagy beépítési lehetőségek kapcsán, keressen minket bizalommal telefonon vagy e-mailben.

#ean minden jog fenntartva #vélemények #kérdés #fehér színben, íves (kagylós) kivitelben #180 #kosár üres #hasonló termékek #idő

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 334,01 Ft/darab
1 837,8 Ft+áfa/darab
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
1 darab
Cikkszám
vmb_01372
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.09.03 14:46
 - K.Zoltán
Nagyon köszönöm szépen, a termék kiváló . Előnyök: Szép kidolgozás, jól működik. Hátrányok: A rögzítő csavarok távolsága nem egyezik a többi redőny-automatáéval.
2021.06.02 15:39
 - VasMuszakiBolt.hu
A két fúrási pont távolsága 13,5cm Előnyök: - Hátrányok: -
Képek:
2021.06.02 15:34
 - akos
a két rögzítési pont távolsága hány mm?
Tehát a két csavar távolsága, amivel a dobozt fel kell csavarozni.
Előnyök: - Hátrányok: -
2021.06.02 15:34
 - akos
a két rögzítési pont távolsága hány mm?
Tehát a két csavar távolsága, amivel a dobozt fel kell csavarozni.
Előnyök: - Hátrányok: -
2021.04.28 19:02
 - Péntek Attila
Előnyök: - Hátrányok: -