105-120mm füstcsőkefe 1,5m

Vélemény írása a termékről

A kéménytisztító kefe kémények és kéményjáratok tisztítására használható. Alkalmazásával könnyen megszabadulhat a lerakódásoktól és szennyeződésektől.

Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Képek
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
3.
2022.01.31 13:43
 - KOCZÓ SÁNDORNÉ
KOCZÓ SÁNDORNÉ
2022.01.31 13:43
Tökáletesen azt tudta, amit igértek!
Előnyök: A rendkivüli gyorsaság.
VasMuszakiBolt válasza:
Kedves Koczó Sándorné! Köszönjük szépen megrendelését és visszajelzését! Nagyon örülünk, hogy elégedett új kéménykeféjével és a kiszállítás gyorsaságával is. Bízunk benne, hogy máskor is szívesen vásárol majd nálunk. Amennyiben bármilyen kérdése, kérése merülne fel a jövőben, kérjük keressen minket bizalommal! További szép napot és jó munkát kívánunk!
2.
2021.12.15 21:07
 - N. Árpád
N. Árpád
2021.12.15 21:07
Kémény tisztítására véleményem szerint korlátozottan alkalmas, mivel vékony kefeszálai inkább csak kisebb koromszennyeződés eltávolítására alkalmasak. Végigtolni egy egész kéményen, hát lehet talán, de sokra nem mennénk vele. Inkább a tisztítás végén érdemes használni, amikor már a nagyját leverettük valami mással, esetleg kisebb (nem rákeményedett) koromszennyeződést kell leszedni valahonnan.
Előnyök: Könnyen kezelhető, elsősorban korom kikotrására alkalmas főleg kályhacsőből. A nyele könnyedén hajlítható: ez egyrészt előny, másrészt akár hátrány is lehet.
Hátrányok: Kissé vékonyka szálakból áll a kefe, úgyhogy ezzel nem a ráégett kátrányt lehet leverni. Magyarán: láttam már erősebb jószágot is.
VasMuszakiBolt válasza:
Kedves N. Árpád! Köszönjük szépen részletes visszajelzését a megrendelt termékekkel kapcsolatban és a javaslatokat is azok felhasználásra, ápolására vonatkozóan. Bízunk benne, hogy máskor is szívesen vásárol majd nálunk. Addig is kívánunk további szép hetet és kellemes karácsonyi ünnepeket!
1.
2020.12.20 19:46
 - Cziráki Gábor
Cziráki Gábor
2020.12.20 19:46
Erős drót van rajta,jól tisztít
Előnyök: Ára
Hátrányok: —-