Talicska

2 darab
Talicska
Talicska
Talicska
Talicska
Talicska
Talicska

Szlovák gyártmányú talicska nagy belső űrtartalommal

Talicska nem csak egy építkezésen kellhet anyaghordásra. A kertészkedés során jó társ lehet, sőt a tüzelőanyag elpakolásánál is. Ismerje meg szlovák gyártmányú, nagy belső űrtartalommal rendelkező talicskánkat! Ha már ma megrendelné, kattintson a talicskába tesz gombra, és intézze gyorsan a vásárlást!

Várható kiszállítás :
2024.07.23
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
34 239 Ft/darab
26 959,84 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Fém talicska színe: fekete
Fém talicska puttony űrtartalma: 65 liter (65 l)
Talicska anyaga: fém

Talicska

A talicskák, egykerekű sargolyák, a furikok vagy talyigák már több száz éve állnak az emberek szolgálatában. Ez alatt az idő alatt a talicska számtalan változata jelent meg és a világ, az ország több különböző területén különböző néven ismerhetik ezt az igen hasznos és praktikus kerti eszközt. A talicskák különböző változatait már több évszázada használják nem csak a kertészkedés, de a mezőgazdaság és az építőipar számos területén is.

Régebben a puttony részt leggyakrabban mogyoró-, vagy somvesszővel fonták be, ezt mára már felváltotta a fém és erős műanyag anyagok használata, de a feladatai mit sem változtak ennyi idő alatt sem. Ahogy régen, úgy most is szállíthatunk vele rövid távon többek között trágyát, takarmányt, követ, építőanyagot, vagy tüzelőanyagot is. Jó hasznát vesszük az építkezéseken, pakolhatunk a talicskába földet, homokot, kavicsot, vagy betont.

Ez az a termék, amire azt gondolhatjuk sokáig, hogy nem kell nekünk, de már késő megrendelni, amikor éppen szükségünk lenne rá. Segítségével sok felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat.

Nem mondunk nagy dolgot azzal, hogy ha azt állítjuk a legtöbb ember életében hatalmas mérföldkő az, amikor saját házba költözik vagy elhagyja a társasház, panelház, belváros bűvkörét és úgy dönt, különálló családi házba költözik, amihez kert is tartozik. Mindegy, hogy mekkora a ház mérete, de ha tartozik hozzá kert, akkor bizony ott sok munka lesz az év minden szakában, néha olyanok is, amikre akár nem is gondolnánk.

Szokás mondani, egy családi ház sosincs kész teljesen és egy háznál mindig van tennivaló. Ezeket addig nem is érezhetjük át igazán, ameddig nem a saját bőrünkön tapasztaljuk meg. A probléma nélküli munkavégzéshez pedig szükségünk lesz néhány nélkülözhetetlen kerti eszközre, amit jobb előbb, mint utóbb beszereznünk. Az egyik ilyen alap eszköz a talicska.

Milyen talicskát válasszak?

A talicskavásárlás is olyan folyamat, amikor az ember azt érezheti, ő aztán igazán felnőtt. Hiszen gyermekkorunkban is tologathattuk akár egymás a nagypapa furikján, de saját magának, saját kertjébe csak egy igazi felnőtt, egy gondos mesterember vesz talicskát. Éppen ezért akár ajándéknak is tökéletes lehet a frissen végzett kőműves unokának, vagy az éppen kertes házba költöző fiataloknak.

De lássuk is milyen fő szempontok jöhetnek szóba, amikor valaki talicska vásárlás előtt áll.

Teherbírás

Bármilyen eszköz vásárlására is adjuk a fejünket minden esetben fontos tudnunk azt, hogy pontosan mire szeretnénk használni.

Ha otthonunk környékén szeretnénk vele a könnyebb növényi hulladékokat, kertészkedés közben leesett elhalt növényi részeket eltávolítani, akkor nem fő szempont a nagy teherbírás. Amennyiben azonban elsősorban az építkezés vagy felújítás során lesz rá szükségünk, úgy azt javasoljuk csak és kizárólag szlovák gyártmányú, tömör kerékkel rendelkező, fém talicskánkat válassza.

 

Új talicska vagy talicska felújítás?

Természetesen nem muszáj teljes talicskát vásárolnia, hiszen számtalan olyan eset fordulhat elő, amikor a talicska egyes elemei megtalálhatóak a kamrában vagy a sufniban, azonban a kerék vagy a markolat használhatatlansága okán nem megfelelő már a használatra a talicska. Ilyenkor nem szükséges a teljes talicskát megvásárolni, online barkácsboltunk virtuális polcain ugyanis megtalálhatóak ezek az eszközök külön-külön is. Legyen szó talicskakerékről (cikkszám: vmb_02037), talicska markolat gumiról, vagy talicska puttonyról (cikkszám: vmb_02038) a vasmuszakibolt.hu oldalon mindent megtalál!

 

További kérdése, kérése esetén, vagy termékekkel kapcsolatos információk miatt kérjük keressen minket bizalommal webáruház elérhetőségeinken!


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
20 863 Ft/darab
16 427,56 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
2 darab
Cikkszám
vmb_02035
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.03.13 11:14
 - Varó Mária
Meg vagyunk elégedve a talicska val . Pont olyan amilyet szerettünk volna. Előnyök: Minden nagyon szuper, teherbíró,pont olyan amilyet szerettünk volna. Hátrányok: Nem tudunk
2021.02.27 17:24
 - Keszei Szabolcs
Elégedett vagyok a vásárolt termékkel. Előnyök: .......... Hátrányok: ...........