UEFA EURO 2024

Gólra fel! Foci EB 2024

Szurkoljunk a hazai gólokért!


Üdvözöljük a VasmuszakiBolt.hu-nál, ahol a sport szenvedélye és a kiváló ajánlatok találkoznak!
Izgalmas időszak elé nézünk, hiszen a UEFA EURO 2024 lázában ég az egész ország.
Mi, a VasmuszakiBolt.hu csapata, úgy döntöttünk, hogy egyedülálló módon kötjük össze a futball iránti lelkesedésünket és a vásárlóink iránti elkötelezettségünket.

Büszkén mutatjuk be "Gólra fel!" akciónkat, amely minden magyar válogatott által rúgott góllal növekvő kedvezményeket kínál Önnek.

Ez az akció több mint egy egyszerű promóció – ez egy ünneplés, amely során mindenki nyerhet. Ahogy a magyar csapat gólokat szerez, úgy gyűjtheti Ön is a kedvezményeket, amelyek közvetlenül a termékeink árából vonódnak le.
A "Gólra fel!" akció keretében minden egyes gól 2%-os kedvezményt jelent, így minél több gólt lő a csapat, annál nagyobb megtakarítást érhet el. A kedvezmények a teljes bajnokság alatt összeadódnak, így a magyar válogatott teljesítménye közvetlenül befolyásolja a vásárlásai végösszegét.

Fontos megjegyezni, hogy az akció kizárólag a magyar válogatott által szabályosan szerzett gólokra vonatkozik, öngólok és technikai pontok nem számítanak. A kedvezményeket a rendelés leadásakor automatikusan alkalmazzuk, az aktuális gólszám alapján. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kedvezményeket nem lehet utólag módosítani, és az akció a magyar csapat utolsó mérkőzését követő napon ér véget.

Csatlakozzon hozzánk ebben az izgalmas időszakban, és szurkoljon a magyar válogatottnak, miközben kihasználja a "Gólra fel!" akció nyújtotta előnyöket. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy támogassa kedvenc csapatát, és közben spóroljon a VasmuszakiBolt.hu-nál. Kezdje el a gyűjtést ma, és élvezze a gólok minden örömét – a pályán és a pénztárcájában egyaránt!