Vásárlási segédlet a raktárkisöprés ideje alatt

Elveszett a részletekben? Mi segítünk! Ha nem szeretne egyből telefonálni és át szeretné látni a részleteket, akkor ez a vásárlási segédlet Önnek szól!

Vegyük sorra a vásárlási folyamatot, hogy biztosan ne tévedjen el oldalunkon!


1. lépés: Helyezze a talicskába (kosár) azokat a termékeket, amelyeket meg szeretne vásárolni. 
A raktárkisöprés ideje alatt csak és kizárólag azok közül az árucikkek közül tud válogatni, amelyek megtalálható raktárunkban. Ezeket a nevük mellett zöld pipával jelöltük. 

2. lépés: Ha a talicskába (kosár) helyezett minden árucikket, amelyet meg kíván vásárolni, akkor kattintson a megrendelés áttekintéséhez az oldal jobb felső sarkában található talicska ikonra:

 

3. lépés: Kattintson a megrendelés gombra. 

4. lépés: A megrendelés gombra kattintva a talicska áttekintésében találja magát. Itt tudja ellenőrizni, hogy rendelkezésre áll-e annyi darab a kiválasztott termékekből, amennyit meg szeretne rendelni. 
Mivel raktárkisöprés akciónkban CSAK ÉS KIZÁRÓLAG annyi termék vásárolható meg tőlünk, amennyi raktárunkban megtalálható, így nagyobb mennyiség megadása esetén oldalunk automatikusan javítja azt a maximálisan megrendelhető, rendelkezésre álló darabszámra. Ezt pirossal jelöli is az alábbi képen látható módon. 

 


 

5. lépés: Nyomjon a megrendelés gombra és adja meg adatait! Véglegesítse megrendelését!
6. lépés: Várja a futár érkezését!