Vinilfix PVC ragasztó 125gr

1 darab
Vinilfix PVC ragasztó 125gr
Vinilfix PVC ragasztó 125gr
Vinilfix PVC ragasztó 125gr
Vinilfix PVC ragasztó 125gr

Ragasztót keres PVC csövek ragasztásához? Ha ezt a ragasztót megrendeli, akkor gyors szállításunknak köszönhetően akár már holnap nekiállhat a szennyvízelvezető csövek rögzítésének. Adja le rendelését az oldalon, regisztráljon és váljon törzsvásárlói csapatunk tagjává!

Várható kiszállítás :
2024.05.23
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
3 373,01 Ft/darab
2 655,91 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kémény PVC csövek és idomok összeragasztására alkalmas az ivóvízellását, szennyvízvezetés, illetve egyéb technológiai területen.
Az ivóvíz hőmérséklete a 30°C-ot nem haladhatja meg.

 

Vinilfix pvc ragasztó 125gr

Biztos kötés a kemény PVC csövek és idomok ragasztásához!

 

A szennyvízelvezetés kialakításához több nélkülözhetetlenül szükséges termék is akad kínálatunkban. Vegyük is sorra, hogy melyek ezek!

Ami mindenkinek eszébe jut a szennyvízelvezetés kapcsán az a PVC és KG cső. Ezek az általában szürke és narancssárga csövek hivatottak elvezetni a nem kívánt termékeket a háztartásból az utcai csatornákba. Ezekhez a csövekhez azonban szinte minden esetben szükség van különböző alakú idomokra is. Az idomok és a csövek is tartalmaznak a legtöbb esetben gumigyűrű tömítést, de a biztos és hosszútávú rögzítés érdekében össze is szokták ragasztani őket.

Ezeket a ragasztásokat pedig mindenképpen kifejezetten ezekhez az anyagokhoz készült ragasztóanyagokkal célszerű megtenni. A Vinilfix PVC ragasztó 125 g-os változata is pontosan ilyen. Ez a termékünk KIVÁLÓAN alkalmas a csövek és idomok tutibiztos összekötésére!

 

Tudnivalók a ragasztó használatbavétele előtt

 

-Kezdjük is a legelején. A ragasztó használata előtt a csőrendszert célszerű a lehető legalaposabban kitakarítani alkohol segítségével. Ezzel a mechanikai szennyeződésektől megtisztítjuk, zsírtalanítjuk.
-Ha a takarítás megtörtént, akkor el is kezdhetjük a ragasztást. Nagyon fontos, hogy amennyiben ivóvíz ellátású rendszerhez használjuk a ragasztót, úgy a csőrendszert 12 óráig át kell öblíteni majd az áztatóvizet a csatornába engedni. Az öblítésre használt vizet háztartási célokra felhasználni nem szabad.
Az átöblítés azért szükséges, hogy az esetleges anyagmaradvány teljesen távozni tudjon a csőrendszerből és csak az öblítést követően fogyasszuk a vizet. Ügyeljünk arra az öblítésnél, hogy 30 ºC-ot ne haladja meg az öblítővíz hőmérséklete.

 

A Vinilfixpvc ragasztó megfelelő használata:

 

A Vinilfixpvc ragasztót  mindkét ragasztási felületre folyamatos mozgással hordjuk fel, majd nagy erőkifejtéssel illesszük össze mindkét elemet a kívánt módon. A megfelelő tapadás eléréséhez 24 óra kötési idő szükséges.
A nyíró-tapadó szilárdság 24 óra kötési idő után 8 bar.
Ragasztó kiadósága 250-400 g / m2.
Kötési idő +4 C és +20 C között 2-2 perc, terhelhetőség 10 perc után.

 

A PVC ragasztó ragasztó tárolása:

 

Eredeti csomagolásban lezárva, száraz hűvös helyen, jól szellőző helyen, hő és gyújtóforrástól távol tartandó. Használata után jól lezárandó!
Minőségét megőrzi 9 hónapig.

 

A Vinilfix pvc ragasztó termék információk:

 

Alkalmazási terület: beltér, csövek és idomok összeragasztására

Csomagolás: fémtubusban

Tömege: 125 gr

Színe: szürke

Figyelem! A ragasztó zsírtalanító folyadékkal nem keverhető. Hő és gyújtóforrástól távol tartandó!

 

 

Ugye tudja a bolt elérhetőségét? Ha mégsem, akkor segítünk összefoglalni a webáruház ügyfélszolgálat elérhetőségeit. Az email elérhetőségünk a webshop@vasmuszakibolt.hu

De ez csak az egyik, van ügyfélszolgálat telefonon is : a +36-70/7794000 -es számon tud elérni minket. Műszaki adatok, akár ötrétegű cső vásárlását tervezi nagytételben, mielőtt elküldené a rendelését, tájékozódjon az elérhetőségeink egyikén.

#csomagolásban lezárva száraz hűvös jól szellőző helyen hő és gyújtóforrástól #kiadósság 250 400 g m2 kötési idő 4 #csatornába engedni azt háztartási célokra felhasználni nem szabad #egyenletesen felhordjuk a ragasztót #használatba vétele előtt a csőrendszert #esetén az ivóvíz hőmérséklete

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 674 Ft/darab
2 105,51 Ft+áfa/darab
2 570 Ft/darab
2 023,62 Ft+áfa/darab
Adatok
Gyártó
Vinilfix
készlet
1 darab
Cikkszám
vmb_01241
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!