100cm ponthegesztett háló 13*13*0,8mm (madárháló)

54 méter
100cm ponthegesztett háló 13*13*0,8mm (madárháló)
100cm ponthegesztett háló 13*13*0,8mm (madárháló)
100cm ponthegesztett háló 13*13*0,8mm (madárháló)
100cm ponthegesztett háló 13*13*0,8mm (madárháló)

Kutyakennelnek, madárhálónak, baromfiudvarba

1 méter magas
Napjainkban egyre többen tartanak otthon szárnyasokat, baromfit, és nemcsak vidéken, hanem akár a nagyvárosok kertes házas kerületeiben is. Az állatok biztonságos tartásáról minden tulajdonos köteles gondoskodni, ám ehhez olykor csak néhány praktikus eszközre van szükség. Ezek közé tartozik a madárháló néven is ismert ponthegesztett háló, amellyel ideális helyet alakíthatunk ki bármilyen szárnyasnak, akár nagyobb számban való tartás esetén is. 

Várható kiszállítás :
2024.04.23
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 459 Ft/méter
1 936,22 Ft+áfa/méter
méter
méter
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A webáruházunkban elérhető termék erős, megbízható, hiszen minőségi anyagból készül.  Rendeljen online, és készítsen tartós baromfiudvart, röpdét!

Ponthegesztett háló (madárháló)

A ponthegesztett horganyzott tekercset, vagy ismertebb nevén ponthegesztett madárhálót sokrétű felhasználása, egyszerű tárolása és strapabíró, hosszú élettartama teszi nélkülözhetetlenné.
Négyszögletű mintázata hozzájárul, hogy a baromfiudvarban, a gyerekek nyulainál, a papagájainknál, vagy egyéb díszmadarainknál ne okozzon gondot az élettér létesítése. Szinte bármilyen hobbiból tartott kisállat vagy szárnyas háziállat életterének kialakításának legegyszerűbb eszköze.

Elválaszthatunk vele tereket, segítségükkel elejét vehetjük a ház körül megjelenő rágcsálók bejutásának a pinébe, padlásra, vagy a garázsba.
Megakadályozhatjuk velük továbbá azt is, hogy a háziállatok letapossák a veteményest, vagy körbekeríthetünk velük tujákat, hogy ne rágják meg őket.

Tartós és hosszú távú megoldást kínál horganyzott acélból, ponthegesztéssel készült kivitele, így a ponthegesztett rács javasolt minden kertes házba, gazdaságba és ezermesterek tárolójába is.

Horganyzott háló kerítés

Egy ponthegesztett horganyzott tekercs 25 méter hosszú, így ez a legnagyobb mennyiség, amit összefüggően, bontás nélkül tudunk garantálni. Természetesen amennyiben rövidebb szakaszt szeretnénk vele fedni, úgy nem szükséges 25 méter ponthegesztett kerítést megvennie, barkács webáruházunkban az Önnek megfelelő méternyi mennyiséget vágjuk le és küldjük el. Rendelje meg ponthegesztett dróthálónkat kényelmesen, otthonról és mi házhoz szállítjuk lakcímére vagy a legközelebbi csomagpontra.

Ponthegesztett madárháló

13mm*13mm (1,3cm*1,3cm)-es szálközökkel, 0,8mm vastag huzalból.

A madárháló magasság 1m, azaz 100 cm.

A madárháló méterben kérhető, azaz az ár 1 négyzetméterre vonatkozik.

Egy tekercsben 25 méter található, így ez a legnagyobb mennyiség, amit összefüggően, bontás nélkül tudunk adni. Természetesen nem kötelező egy egész tekercset rendelni, annyi métert vágunk Önnek, amennyire szüksége van.


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
5 359,01 Ft/méter
4 219,69 Ft+áfa/méter
2 459 Ft/méter
1 936,22 Ft+áfa/méter
3 626 Ft/méter
2 855,12 Ft+áfa/méter
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
54 méter
Cikkszám
vmb_00787
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4,9 )
2023.07.09 10:27
 - Gédert Gabriella
Teknősnek csináltunk kifutot,nehezebb drótra számítottam de ez pont jólett. Előnyök: Könnyű Hátrányok: Nincs
Képek:
2022.05.22 13:32
 - Surányi András
Jó inőségű, erős háló. Csibetraktor oldala lett belőle. Előnyök: - Hátrányok: -
Képek:
2021.08.25 10:52
 - Kemény Mónika
Már be is szereltük. Előnyök: Jó minősèg,jó bolt. Hátrányok: Nincs
2021.08.24 16:57
 - Mónika
Rendben volt minden. Előnyök: Azt kaptam amit kèrtem. Már rászereltük. Hátrányok: Nincs
Képek:
2021.08.20 15:31
 - Szabó Sándor
Gyors szállítás, a termék átmérőjéhez képest erős, a hegesztések tartanak, de könnyű méretre vágni, rögzíteni. Díszállat ketrecének szökésbiztossá tételéhez használtam, azóta szupercellának számít. Előnyök: - Hátrányok: -