16-os hajlító rugó belső

1 darab
16-os hajlító rugó belső
16-os hajlító rugó belső
16-os hajlító rugó belső
16-os hajlító rugó belső

Alubetétes ötrétegű csövekhez a legjobb választás a belső hajlítórugó. Törés és alaki elváltozás nélkül, egyszerűen hajlíthatja meg vele 16 mm átmérőjű csöveit.

Várható kiszállítás :
2024.07.16
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
883 Ft/darab
695,28 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A belső csőhajlító ötrétegű csőhajlító rugó használata rendkívül egyszerű és számos előnyt rejt. Ha egyszer megvásárolja, nem lesz kérdés, hogy jól döntött-e.
Egyszerűen helyezze a rugót a hajlítani kívánt alubetétes 5 rétegű csőbe és így megtörés nélkül tudja azt a kívánt szögre görbíteni.

Hajlítórugó ötrétegű csőhöz


A belső csőhajlító meggyorsítja a munkát, használatával a cső könnyen és biztonságosan hajlíthatóvá válik, nem kell tartani az esetleges berogyásoktól és deformálódásoktól. Ezzel az olcsó eszközzel akár tízezreket is megspórolhat úgy, hogy használatával kevesebb idomot kell alkalmaznia a szerelésnél. Nem kell újra gondolni a kivitelezést a hibás részek miatt, nem gyarapodik tovább azoknak a helyeknek a száma, hol meghibásodás léphet fel, és amelyek miatt a jövőben akár bontásra is kényszerülhetünk.

Hajlító rugó belső 16 mmA rugóacélból tekercselt felületkezelt acélrugó egyik vége elkeskenyedik, így kialakítása megkönnyíti az ötrétegű csőbe való csúsztatást. A másik végén található kis akasztó pedig lehetővé teszi, hogy egy madzaggal, vagy egyéb erre alkalmas eszközzel beengedjük a hajlítórugót a cső belsejébe, így hosszabb ötrétegű csövek esetén is lehetséges a hajlítások megtörés nélküli kivitelezése.

Kerülje el a csövek sérülését és ezzel a költségek növekedését! Válogasson minőségi 5 rétegű csöveink és a hozzájuk való segédszerszámaink közül! Legyen az épületgépészet királya!


Belsős hajlítórugó 16*2mm-es ötrétegű csőhöz.


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
3 238 Ft/darab
2 549,61 Ft+áfa/darab
2 532 Ft/darab
1 993,7 Ft+áfa/darab
883 Ft/darab
695,28 Ft+áfa/darab
1 060,01 Ft/darab
834,65 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
1 darab
Cikkszám
vmb_03484
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2022.02.15 13:16
 - Orbán Gábor
Megfelelően hosszú és kialakított. Megrendeléskor éppen nem volt készleten, de ennek ellenére is hamar beszerzésre került és rövid időn belül a csomagot fel is adták. Előnyök: Van rajta drót kötési lehetőség a kihúzáshoz, valamint könnyen fut a csőben a kialakított vége miatt. Hátrányok: Nem tudok róla
2021.05.21 11:51
 - Zorger Antal
Hihetetlen gyorsan kiszállították. Előnyök: Megfelelően hosszú. Az egyik végére ráköthető egy kihúzó, (drót, madzag, stb.) így a cső végétől sokkal beljebb is lehet vele hajlítani és utána kihúzni a rugót. Hátrányok: -