18-as hajlító rugó külső

rendelhető, beszerzés alatt
18-as hajlító rugó külső
18-as hajlító rugó külső
18-as hajlító rugó külső
18-as hajlító rugó külső

Biztonságos csőhajlítás

Ezt a 18 mm átmérőjű rugót ötrétegű alumínium belsejű csövekhez ajánljuk. Mivel külső rugóról van szó, kényelmesen a hajlítani kívánt csőre húzhatjuk. Vitathatatlan előnye az, hogy biztonságosan, a cső szerkezetének sérülése, deformálódása nélkül hajlítja el a kívánt irányba és szögbe az adott csövet.

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 532 Ft/darab
1 993,7 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Ha ötrétegű csöveket szeretne beszerelni, és azokat gond és pazarlás nélkül felhasználni, akkor mindenképpen javasoljuk a csövek hajlításához és kalibrálásához az ezekhez szükséges, és megfelelő méretű célszerszámok beszerzését.

De mit is jelent az, hogy külső a hajlítórugó?Mivel külső rugóról van szó, így a rugót a szigetelés nélküli 5 rétegű csőre kívülről kell ráhúzni. Nagy előnye, hogy biztonságosan, a cső szerkezetének sérülése és deformálódása nélkül hajlítja el azt a kívánt irányba és szögbe.

Mondhatná, hogy kézzel is meg lehet hajtani ezeket a csöveket, de ebben az esetben több kár is érheti, amelyek sok esetben nem csak anyagi veszteséggel, de a későbbiekben bontással vagy a rendszerelemek cseréjével is járhatnak.
A nem megfelelő hajlításból eredően több kiegészítő idom kerülhet felhasználásra, tovább tarthat a munka, mivel több idomot kell rögzíteni, több csövet vágni és kalibrálni. Ezen kívül minél több helyen vannak toldások, annál valószínűbb és nagyobb az esély a meghibásodásokra.

Hajlítórugó ötrétegű csőhözAz ötrétegű csőhajlító rugó használatával megelőzheti az 5 rétegű csövek berogyását, a keresztmetszet deformálódását és így azt is, hogy a csövön ne a megfelelő mennyiségű folyadék tudjon átfolyni.

Kerülje el a csövek sérülését és ezzel a költségek növekedését! Válogasson minőségi 5 rétegű csöveink és a hozzájuk való segédszerszámaink közül és legyen az épületgépészet királya!


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
699 Ft/darab
550,39 Ft+áfa/darab
883,01 Ft/darab
695,28 Ft+áfa/darab
1 699,01 Ft/darab
1 337,8 Ft+áfa/darab
3 709 Ft/darab
2 920,47 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
rendelhető, beszerzés alatt
Cikkszám
vmb_04786
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!