20 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos

15 darab
20 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos
20 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos
20 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos
20 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos

Ezzel az elemmel 90°-ban köthetünk össze 20 mm-es 5 rétegű csöveket, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban szigetelés nélküli és szigeteléssel ellátott változatokban is.

Várható kiszállítás :
2024.05.23
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 322 Ft/darab
1 828,35 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az ötrétegű szorítócsőrös idomok egyik legelterjedtebb és legkeresettebb formája a könyök egál. Ezzel az elemmel 90°-ban köthetünk össze 5 rétegű csöveket, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban szigetelés nélküli és szigeteléssel ellátott változatokban is. Válassza Ön is a webáruházunkban elérhető terméket, és rendelje házhoz néhány egyszerű lépésben!

Nem is választhatnánk jobb megoldást a kulcsos ötrétegű idomoknál lakásunkban vagy házunkban akkor, hogy ha falon kívül szeretnénk új csőrendszereket kialakítani vagy a már meglévőket javítani.

 

5 rétegű cső idomok kulcsos kivitelbenAz ötrétegű szereléstechnika területén nagy számban alkalmaznak jól hozzáférhető, nem beépített helyeknél kulcsos idomokat ötrétegű csövek kiegészítőjeként. Mivel könnyen és gyorsan használhatóak mind fűtési, mind melegvíz ellátási rendszereknél, ezért népszerűségüket és elterjedésüket nem kell magyarázni.

Nagyon fontos, hogy ezek a későbbiekben oldható, azaz szétszerelhető kulcsos idomok, így amennyiben a jövőben új helyiségek kerülnének kialakításra, vagy új funkciókat szeretnénk a rendszerbe építeni, esetleg a felmerülő hibákat kell kijavítani, úgy ezt egy-egy idom cseréjével megtehetjük.

Kulcsos idom szereléseEzeket az elemeket sokan csak szorítógyűrűs csökőtő idomként ismerik, hiszen szereléséhez nem szükséges extra szerszámozottság, sem kézi, sem pedig gépi prés. Amennyiben rendelkezésünkre állnak a fittinghez méretben megfelelő villáskulcsok vagy vízpumpa fogók, úgy már neki is kezdhetünk a feladatainknak.

A kulcsos idomokhoz kapcsolt csövek méretre vágásához szakszerű csővágó ollót, a tökéletes kötés érdekében sorjázó-kalibrálót ajánlott használni.

Amennyiben falon belüli, nem, vagy csak nehezen bontható helyekre is ötrétegű idomokat szeretne használni, úgy ezekhez PRESS fittingjeinket ajánljuk széles választékban. Tekintse át őket és válassza a szükségleteinek leginkább megfelelőeket!----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 322 Ft/darab
1 828,35 Ft+áfa/darab
1 525 Ft/darab
1 200,79 Ft+áfa/darab
Adatok
Gyártó
KTM
készlet
15 darab
Cikkszám
vmb_01477
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.07.02 15:47
 - Renata
Minden terméket amit rendeltünk önöktől nagyon szépen köszönjük! Teljesen megbizható bolt!
Tisztelettel:Renáta
Előnyök: Szuper Hátrányok: -