Blog

Négy dolog, amiért szeretjük a reflektorokat

Négy dolog, amiért szeretjük a reflektorokat

Legfrissebb blogbejegyzésünkben a világítástechnikai eszközök közül is kiemelkedő reflektorokról írtunk.
A reflektorok szót sok esetben használjuk és általában minden nagy erejű, jól irányítható fényű világítótestet ezzel a névvel illetünk. Ugyanakkor a reflektoroknak is számtalan típusa létezik, amelyeket rendkívül sok helyen alkalmazhatunk. Tudja meg Ön is, hogy milyen előnyökkel jár, ha fényvetőket használ a mindennapokban! Olvassa el blogunkat és válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő reflektor változatot!

A reflektorok sokféle területen felhasználhatók: megállják a helyüket otthoni környezetben és ipari körülmények között is. Elegendő fényt biztosíthatnak, ha kocsifeljárókhoz, garázsokhoz szereljük fel őket vagy a kertben mert éppen partit rendezünk, de ugyanúgy támogathatják a munkavégzést is a festőiparban vagy egy építkezéseken.

Ma már hordozható állványos fényvetőkkel is találkozhatunk. A rögzíthető reflektorokkal ellentétben a szállítható reflektorokat előszeretettel használják beltérben, műhelyekben, gyárakban, filmforgatásokon és fotózások alkalmával is. Praktikusak, hiszen bármikor és bárhová elszállíthatók, összecsukhatók, és mivel viszonylag kevés helyet foglalnak, ezért könnyen eltárolhatók.

Az igazán jó reflektorok nagy felületet képesek bevilágítani, hála a jó fényszórási tulajdonságuknak. És ha ez még nem lenne elég, többféle színváltozatban is elérhetők, melyek közül mindenki azt választja, ami megfelel az elképzeléseinek és a céljainak (pl. hideg- vagy melegfényű, természetes fehér stb.).

A legtöbb hálózatba köthető modell keveset fogyaszt. A beépített mozgásérzékelővel ellátott reflektorok például (mivel csak akkor kapcsolnak be, amikor mozgást érzékelnek) állandó alkalmazás mellett is hosszú távú használatot ígérnek (a szavatosságuk akár években is mérhető).


Miért jobb egy LED reflektor a hagyományosnál?


Máig sokan vacillálnak a klasszikus és a LED-es reflektor között, amikor vásárlásra kerül a sor. Mi mindenképpen az utóbbira szavazunk, és most el is mondjuk, hogy miért.

Egy LED reflektornak bizonyítottan kevesebb az energiafogyasztása, és több fényt is ad anélkül, hogy be kellene neki „melegedni”. Ebből adódik, hogy a hőtermelése is jóval alacsonyabb, mint egy klasszikus reflektornak, és jobban tűri a külső behatásokat is (ezt a tervezés és a kialakítás számlájára írhatjuk). Plusz érv a LED reflektor mellett, hogy ha beépített mozgásérzékelős modellt választunk, biztosak lehetünk benne, hogy azonnal felgyullad, amikor kell (nincs késlekedés, nincs kihagyás).

Fussa át Ön is a vasmuszakibolt.hu kínálatát, és vásároljon fali reflektort vagy állványos fényvetőt elérhető áron!

Csavarokra és tiplikre is szüksége lehet, ha fix reflektort választ, ezért ne felejtse el ezekre is leadni a rendelését ugyanitt a webshopban! Készletünket folyamatosan frissítjük, és a szállítást is kedvező áron vállaljuk (esetenként díjmentesen) az ország teljes területén.

Minden héten készülünk valami újdonsággal, ezért érdemes minket követni a Facebookon és az Instagramon is. Ne mulassza el a legújabb tartalmakat és a kedvezményeket!