Blog

A LED kandallók nyomában

A LED kandallók nyomában

Manapság egyre népszerűbbek a LED kandallók. Utánajártunk, hogy miért szeretik annyira a vásárlók, és hogy mi az a 5 top tulajdonság, amiért úgy gondolják, Önnek is megéri egyet beszerezni az otthonába. Cikkünkben bővebben írunk erről. Ne menjen sehova, olvasson tovább!

5 érv a LED kandallók mellett


Most már tudjuk, hogy mi az az öt tulajdonság, ami miatt annyira kedvelik a vásárlók a LED kandallóinkat. A lista első helyén a megfizethetőség áll. A kínálatunkon lévő modellek akár már nem egészen 10.000 Ft-tól elérhetők (kedvezmény nélkül). Azok a kandallók, melyek már fűtőértékkel is bírnak, pedig szintén kedvező áron, akár 50.000 Ft-tól megrendelhetők.
A top lista második helyén a biztonságos használat áll. Legyen szó „csak egy egyszerű” dekorációs kandallóról vagy elektromos fűtéssel felszereltről, a mi modelljeink kiállják ezt a próbát is (ebben segít többek között a túlmelegedés elleni védelem).

A harmadik helyet a listán a mobilitás kapja. Minden LED kandallónkra igaz, hogy könnyen áthelyezhető a-ból b-be, nem igényel különösebb előkészületet a helyszínváltoztatás. Ez sokak számára kedvező lehet, pláne ha kisgyermek vagy háziállat van a családban. Éppen emiatt lehet fontos a top lista negyedik helyén álló hangulat is, amely garantáltan meghitté válik LED kandallóink használata közben. A beépített láng imitációnak köszönhetően olyan érzésünk lehet, ha helyet foglalunk a kandalló mellett, mintha csak Finnországban lennénk a Mikulás otthonában. És a lista végén nem más, mint a valósághű kinézet szerepel. Ez nemcsak a kellemes atmoszférához járul hozzá, hanem az összhangteremtéshez is.

Nézze meg a kínálatunkban lévő LED kandallókat, és találja meg Ön is a stílusához leginkább illeszkedőt! Már ki is szemelt egyet? Tegye talicskába, és adja le a rendelését mielőbb!


Ajándék kuponcsomag


Azoknak, akik még csak most iratkoznak fel hírlevelünkre, szolgálhatunk egy jó hírrel. Most a feliratkozásuk mellé kuponcsomagot kapnak ajándékba. És nem csak ezért éri meg követni minket. Hírlevél feliratkozóink értesülnek először az aktuális akciókról és villámajánlatokról. Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz, ha eddig még nem tette volna meg!


Elakadt a vásárlásban?


Online ügyfélszolgálatunk munkaidőben azonnal a rendelkezésére áll. Webshopunkban mindössze néhány adat megadásával módosíthatja rendelését és/vagy le is mondhatja azt, felteheti kérdéseit, sőt akár árajánlatot is kérhet. Ugyanitt számlamásolatot is kérhet, és jelezheti nekünk azt is, ha gondjai adódtak az online fizetéssel.

Ha szívesebben tartaná a kapcsolatot velünk telefonon, arra is lehetősége van. Hívja ezt a számot >> +36-70/7794000 << munkaidőben, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül segítenek Önnek!

Facebookon és Instagramon is megtalál minket. Keressen rá a céges profilunkra!