Blog

Adu ász a karácsonyi ajándékok között

Adu ász a karácsonyi ajándékok között

Kétfajta ember létezik. Aki már novemberben megvásárolt mindent karácsonyra, és aki jelenleg is azon gondolkozik, hogy mivel okozhatna örömet a szeretteinek. Idén minden aggályt elhessegetünk, mert elhoztuk azt az ajándékot, amit a hölgyek és az urak egyaránt kedvelni fognak. Mutatjuk!

Adu ász a karácsonyi ajándékok között

Az ajándékvásárlásnál nagy problémát jelenthet, ha úgy érezzük, hogy az ajándékozottnak már mindene megvan. Nem akarunk haszontalan dolgokra költeni, pláne nem személytelen meglepetéssel kedveskedni. Ráadásul a piac rendkívül telített, könnyen elveszhetünk a felhozatalban. Pontosan az ilyen esetekre találtuk ki az ajándékkártyákat, ezzel eloszlatva mindennemű bizonytalanságot.

Amit tudnia érdemes az ajándékkártyákról


Webshopunkban lehetőség van egy vagy egyszerre akár több ajándékkártya megrendelésére is az Önnek tetsző összegben. A 2.000 forintostól kezdve a 16.000 forintoson át egészen a 64.000 forint értékűig számos utalvány megtalálható a kínálatunkban. Plasztik ajándékkártyáink bármilyen postai címre kiszállíthatók, így kérheti azok elküldését a saját címére vagy akár a megajándékozott otthonába, munkahelyére is.

A kártyákon kizárólag a levásárolható összeg szerepel, egyik sem névre szóló, éppen ezért akár tovább is ruházható. A kártyákon szereplő összeget egyetlen vásárlás alkalmával lehet felhasználni, azt azonban egészen 2023. 12. 31-ig bármikor.

A kártyák beváltása nagyon egyszerű. Az online vásárlásnál a tulajdonos megadhatja az adott kártyán szereplő kuponkódot, vagy ha úgy kényelmesebb, akkor beolvashatja a szintén rajta lévő QR-kódot is.


Hogyan vásárolhat ajándékkártyát?


Csakúgy, mint bármely termék esetében, leadhatja a rendelését a webshopunkon keresztül. Tegye talicskába az Önnek tetsző kártyát a megfelelő összeggel, és kattintson a megrendelés gombra! Az elkészítésért külön díjat nem számítunk fel. Ön csak a kártyán szereplő összeget és a postaköltséget fogja kifizetni.

Itt találja az ajándékkártyáinkat

 

Az ajándékkártya kiküldéséről bővebben


Webshopunk az MPL futárszolgálattal áll kapcsolatban, ők végzik a csomagszállítást Magyarország teljes területén. A szállítás átfutási ideje általában 1-2 munkanap, de a decemberre való tekintettel ez az idő kitolódhat a futárszolgálat leterheltségétől függően. Éppen ezért kérjük, ha már biztos a dolgában, és ajándékkártyát rendelne, akkor tegye azt meg minél előbb, hogy a csomagja biztosan odaérjen még karácsony előtt!

Ha bármilyen kérdés felmerül az ajándékkártyákat illetően, felkereshet minket az elérhetőségeinken. Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.

Köszönjük, ha Ön is a vasmuszakibolt.hu-t választja, és ajánl minket másoknak is!

Ott vagyunk a Facebookon és az Instagramon is. Nézze meg az oldalainkat, és csatlakozzon a követőtáborunkhoz!