Árak karneválja

Őrült sebességgel szálltunk keresztül az éjszakán, hogy elhozhassuk az Árak Karneválját a VasMűszakiBolt.hu online barkácsboltba!

Boszorkányunk eddig csak arra várt, hogy meglephesse vásárlóinkat a farsangi időszakban.
Pattanjon velünk seprűre és nézze meg, mit tartogat boszorkányunk a következő időszakra.

Használja ki a lehetőségeket 2023.02.02-től 14-ig:

  • Bejelentkezett vásárlóinknak ebben az időszakban minden megvásárolt árucikkről történő termékvélemény írása után 2x annyi pontot írunk jóvá belső pontegyenlegén, mint általában. (Tehát már most is megírhatja véleményét a korábban megvásárolt árucikkekről, mostani rendeléséről pedig a csomag átvétele után jelezhet vissza számunkra dupla pontokért cserébe!) Ne felejtsen el bejelentkeni vélemény írása előtt törzsvásárlói fiókjába az oldal jobb felső sarkában! 

  • Sőt, bizonyos termékek vásárlása esetén a termékek után kapott pontokat is megötszörözzük. Azaz 5x annyi pont kerül elszámolásra a megjelölt árucikkek megrendelése után. 5x-ös pont jóváírású termékeinket ITT gyűjtöttük össze Önöknek. 

  • Ha pedig ez nem lenne elég, akkor 2023.02.02-15. között leadott megrendelései után visszanyerheti a megrendelés összegét törzsvásárlói pontokban.

Ajándékozza meg szeretteit hasznos eszközökkel vagy szerezze be a következő munkájához elengedhetetlen kellékeket! 

De mire is jók a törzsvásárlói pontok?

A törzsvásárlói pontokat következő vásárlásakor már fel is használhatja, valamint nyomon követheti pontegyenlegét törzsvásárlói fiókjában. A pontok felhasználásának pontos részleteit a törzsvásárlói pontrendszer leírásának oldalán olvashatja el. 

boszorkányosan jó árak