Blog

Díjat nyertünk

Díjat nyertünk

Eddig építettünk, szépítettünk, weboldalt fejlesztettünk, vevői igényekre reagáltunk, könnyítettünk az online vásárlás módjain, mostanra pedig megért bennünk az elhatározás, hogy megmérettessük magunkat a szakma további résztvevőivel. Hajtott minket a kíváncsiság, hogy mire elég az, amit létrehoztunk, amellett, hogy elégedett vásárlóink tömegesen értékelik munkánkat akár írásban, akár szóban, akár a különböző oldalak csillagos rendszere alapján. Éppen ezért elindultunk az Ecommerce Hungary egyesület versenyén. Kategóriánkban 2. helyzést értünk el! Hogy mi is pontosan ez a verseny és hogyan történt a díjátadás, arról alább olvashatja beszámolónkat!

Második helyen végeztünk kategóriánkban

Kezdjük is rögtön a legelején. Mi az Ecommerce Hungary?
Az Ecommerce Hungary egy egyesület, amely 2005 óta védi a webshop üzemeltetők érdekeit. Figyelemmel követik működésüket, segítségükre vannak a kényes kérdésekben és segítő kezet nyújtanak a felmerülő kérdések, új szabályozások esetén. 

Idén első alkalommal az Ecommerce Hungary Egyesület megrendezte az Ecommerce Hungary Nagydíjat, amely versenyre mi is beadtuk nevezésünket.
Erre a versenyre webshopok, online kereskedők jelentkezhettek oldalukkal különböző kategóriákba. 

A zsüritagok az e-kereskedelmi szakma elismert szereplőiből állt. Voltak közöttük tapasztalt e-kereskedők, tanácsadók, trénerek és e-kereskedelmi szakemberek is, akik megadott szempontrendszer alapján pontozták 0 és 100 pont között a nevezetteket.

A pontozási szempontok között szerepelt a webshop használhatósága, a weboldal sebessége és az egyedi megoldások felsorakoztatása is. 

A verseny jellegéből adódóan csak és kizárólag szakmai szempontok alapján történtek az értékelések, a zsűritagok szegmensenként is úgy lettek kiválasztva, hogy ne is ismerjék egymást. 

2. helyezést értünk el az EHC nagydíjon

Ecommerce Hungary Nagydíj ház-kisállat kategória 2. helyezettje a www.vasmuszakibolt.hu

A megmérettetésen tíz szegmensben lehetett díjat kapni. Mi a ház-kisállat kategóriába neveztünk, lévén ezt éreztük magunkhoz a legközelebb a meghatározott szegmensek közül.
Kínálatunkban a ház felújításához, szerelvényeinek kiépítéséhez és átalakításához is számtalan kiegészítőt megtalálhat a webshopra látogató. Nem mellesleg több olyan anyagot is forgalmazunk, amelyek segítségére lehetnek az állattartóknak, kezdve a rágcsálóírtástól, az elkerítésektől, a kertrendezésig. Palettánkról éppúgy válogathatnak a vízszerelők, a fűtésszerelők és villanyszerelők, mint a kert megszállotjai, a tengerimalacnak, galambnak vagy kisebb testű kutyáknak kifutót készítő barkácsolók. 

Nagy öröm számunkra, hogy kategóriánk 2. helyezését sikerült elhoznunk a Budapest belvárosában megrendezésre került díjátadóról. Jelvényünket büszkén tettük közzé oldalunkon és bízunk benne, hogy a jövőben még sok szakmai megmérettésről távozhatunk díjazottként.

eredmények az ehe nagydíjon