Blog

Ez bizony vérre megy!

2023.07.17 07:26
Ez bizony vérre megy!

Nem, ez a bejegyzés nem egy új thriller beharangozója. De maga a téma komoly, valószínűleg ezért is üti fel a fejét olyan gyakran (különösen nyáron). Hogyan védekezzünk hatékonyan a szúnyogok ellen (szúnyoghálón túl)? Már soroljuk is!

Ahogyan azt korábban írtuk, a szúnyogháló az alapcsomag részét kell, hogy képezze, ha az a cél, hogy az otthonunkba a lehető legkevesebb moszkitó, légy, poloska stb. tévedjen be. Ehhez megfelelő üvegszálas, alumínium és tépőzáras szúnyoghálókat is kínálunk a webshopunkban. Ha lecserélné a régi, eldeformálódott vagy lyukas szúnyoghálókat, vagy éppen újakat készül venni, nézzen körbe nálunk! Remek ajánlatokkal várjuk.


Haladjunk bentről kifelé


Hogyan védekezzünk a szúnyogok ellen kültéren? Egyesek a szúnyogriasztó aeroszolokra esküsznek, amik akár hasznosak is lehetnek, ha például túrázunk, utazunk vagy éjszakai koncertre, sütögetésre vagyunk hivatalosak. De valljuk be őszintén, a saját otthonunkban kevés az esélye annak, hogy minden este szúnyogriasztó spray-vel befújva ülünk ki a gangra vagy a kertbe!

Aztán ott vannak a különböző színekben és méretekben kapható légycsapók is, amikkel ha jól hadonászunk, akkor könnyedén levadászhatunk néhány vérszívót. Maga a vadászat akár szórakoztató is lehet egészen addig, amíg az nem ront el egy romantikus vacsorát vagy vicces baráti beszélgetést. Szóval (otthoni körülmények közé) mindenképpen a fentieknél kevésbé lelombozó megoldásra van szükségünk.


A szúnyogűzés top terméke (szerintünk)


Ilyen és ehhez hasonló esetekre találták ki a szúnyogriasztó spirált, amivel sokkal kevesebbet kell vesződnünk. A spirált csak ki kell helyeznünk, és meg kell gyújtanunk (úgy, hogy füstöljön), majd biztonságos helyre kell tennünk (pl. virágok mellé szúrhatjuk a földbe vagy használhatjuk a csomagolásukban található tartót is). A füst hatására a szúnyogok biztosan messze elkerülik a portánkat. Ráadásul a felhasznált illataromáknak köszönhetően a füst a mi szaglószervünket sem zavarja majd. A kínálatunkban kapható szúnyogriasztó spirálok biztonsággal használhatók kisgyermekes családokban és kisállattartók körében is (persze csakis odafigyeléssel)!

A nyári időszakban (de nem csak kizárólag ekkor) kiemelt figyelmet szentelünk a szúnyogoknak. Bátran mondhatjuk, hogy az évek alatt a szúnyogirtás mestereivé váltunk. Több termék is van a raktárunkban, amivel Ön is könnyedén elűzheti a nem kívánatos, vérszívó vendégeket a házból és a kertből. Nézzen szét nálunk, és adja le a rendelését már a mai napon!

Ha július 31-ig rendel tőlünk legalább 20.000 Ft értékben, akkor a szállítás teljes költségét elengedjük. Ne csak a szúnyogokra csapjon le, hanem erre a fantasztikus akcióra is!

Facebook és Instagram oldalunkon rendszeresen posztolunk, ezért érdemes nyomon követni bejegyzéseinket, történeteinket. Kövessen minket!

1 darab
4 033 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
16 csomag
1 035 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
1 csomag
840 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
1 239 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
23 darab
2 107,01 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
8 darab
1 352,99 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek