Blog

Farsangi jelmez gyorsan és olcsón. Létezik ilyen?

Farsangi jelmez gyorsan és olcsón. Létezik ilyen?

Minden évben eljön a farsangi időszak, amely nem csak a felhőtlen mulatozásról, de a kreatív és vicces jelmezek készítéséről is szól. Manapság már egyre több kész jelmez is vásárolható a boltokból, de az igazán kreatív szülők maguknak és gyermekeinkenk is saját kezűleg készítik el a frappáns alkotásokat. A legjobb ötletekért sem kell órákat keresgéléssel töltenünk, sőt vannak olyanok, amelyeket akár az otthoni eszköztár felhasználásval is gyorsan megvalósíthatunk. Lássuk is, milyen remek darabok készíthetőek farsangra saját kezűleg! 

Kreatív farsangi jelmezek

A jelmez rendelés nem mindig egyszerű online sem. Gondoljunk csak bele, ki kell választani a tökéletes méretet, meg kell nézni, hogy jó minőségű, ne teljesen használhatatlan jelmezbe fektessük a pénzünket és még csak ezt követően jön az aggódás, vajon megérkezik-e a kívánt jelmez időben?

Van, amikor sajnos nem. Hiába várjuk a futárt, az még a közelünkben sem jár, vagy megkaptuk a csomagot, de a gyermekre nem megfelelő a méret. Emellett az is előfordulhat, hogy a választott jelmez annyira rossz minőségű, hogy még az a pár óra, amit el kell benne tölteni is rémálommá válhat. Ezekben az esetekben sem kell lemondanunk egy remek farsangi hangulatú buliról. A saját magunk által készített jelmezek nem csak a családot hozzák össze egy tevékeny délutánra, de sok-sok pénz kifizetésétől is megkímélheti a költségvetésünket.

Ha Ön is el van maradva a farsangi jelmezek készítésével, akkor van egy jó hírünk. Nem kell számtalan üzletbe bemenni, sem több tízezer forintot kész jelmezek vásárlására költeni. A legfrappánsabb kreációk is elkészíthetőek otthon, ha van egy kis időnk és kreativitásunk. 

A farsangi party kellékek elengedhetetlen hozzávalói a vicces, mókás jelmezek. A farsangi jelmezek gyerekeknek és felnőtteknek is elkészíthetőek csupán néhány eszköz és akár az otthonunkban is előforduló kiegészítők, szerszámok segítségével. 

Aki varrni tud, mindent tud! Amennyiben nincs a kezünk ügyében egy jól bejáratott varrógép, akkor sem kell kétségbe esnünk. A ragasztópisztolyok jó szolgáltatot tesznek számtalan esetben.

Lássuk is milyen szuper ötletek lapulnak az eszköztárunkban!


Farsangi jelmezek házilag lányoknak

Higgyen nekünk, egy varrógép és néhány, már nem használt textília felhasználásval elkészíthetőek a sokszor bonyolultnak tűnő farsangi jelmezek házilag lányoknak is. Ha nincs varrógépünk, akkor egy megfelelő színű cérna és néhány tű is segítségünkre lehet. 

Lássuk be, a legtöbb kislány farsangkor hercegnőnek, Disney szereplőnek vagy valamilyen cuki, színes állatkának szeretne beöltözni. Most megmutatjuk az egyik legegyszerűbb jelmezt, amihez nincs szükség túl sok eszközre, mégis feltűnő és aranyos. 

Hozzávalók:

-egy a madár színéhez illő ruha
-néhány nekünk tetsző színű boa
-nadrággumik
-ragasztópisztoly
-kartonpapírok


A rugára néhány egyszerű mozdulattal ráaplikáljuk a tollboákat a nekünk tetsző szögben. Tekerhetjük, csavarhatjuk, lógathatjuk, a lényeg, hogy mi elégedettek legyünk a végeredménnyel. A belebújós részekhez szereljünk fel nadrággumit, hogy biztosan könnyű legyen levenni és felvenni a jelmezt. Ezt követően készítsük el a madár fejét kartonból és varjjuk hozzá a pántokként is szolgáló gumihoz vagy a ruha egy részéhez. Természetesen hajpántra is rögzíthetjük a madár fejéül szolgáló darabokat. (Forrás: Pinterest)

farsangi jelmez ötletek lányoknak


Farsangi jelmez ötletek fiúknak

 

Fiús anyukáknak sem kell aggódniuk. Sokszor a kisfiúk jelmezötletei jobban szárnyalnak, mint a lányoknak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne őket akár otthon is megvalósítani. 

Néhány méter szúnyogháló felhasználásával gyorsan méhész faraghatunk a gyermekből, de a robotjelmezhez sem szükséges bonyolult videókat elemeznünk. Olló, ragasztó vagy cérna és tű, egy jó éles sniccer a doboz kivágásához és némi tempera. 

farsangi jelmez ötletek fiúknak

 

Farsangi páros jelmez készítése

Természetesen nem csak a gyerekek szórakohatnak jól a farsangi mulatságokon. Párunkkal mi is összeöltözhetünk. Lehetünk tűz és szalonna, szappan és mosakodó szivacs vagy akár a naprendszer és egy űrhajó is, biztos, hogy páratlan lesz a sikerünk! 

Ezekkel az ötletekkel a farsangon biztos, hogy ki fognak tűnni gyermekeink, vagy akár mi is. Lásson hozzá már most, rendelje meg tőlünk a hiányzó szereléshez szükséges kellékeket! 

301 méter
776 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
943 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
786 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
-24
Kedvezmény
6 darab
1 490 Ft 

Az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 129 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
-24
Kedvezmény
3 csomag
1 906,99 Ft 

Az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 448,99 Ft
Egységár: 144,9 Ft/db
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek