Blog

Kempingezés – mi az, ami semmiképp ne maradjon otthon

Kempingezéshez

A családi nyaralás sokféle formát ölthet, hiszen választhatjuk a wellness-szállodák nyújtotta kényelmet, vagy akár a természet lágy ölén is megszállhatunk. Akik ez utóbbira esküsznek, vallják, hogy egy jó kempingezésnél semmi nem hozza jobban össze a családot, sőt akár a barátainkkal is sátrat verhetünk az ország legszebb pontjain. Ahhoz azonban, hogy kaland valóban élmény legyen, érdemes jó előre beszerezni a szükséges kiegészítőket. Ebben nyújtunk most segítséget, webshopunkban pedig minden említett kempingfelszerelést meg is vásárolhat.

Legyen sütnivalónk!

Természetesen nem arra gondolunk, hogy vigyünk magunkkal ételt, hiszen ez igencsak kézenfekvő. Ahhoz azonban, hogy ne nyersen kelljen elrágcsálnunk a csirkemellet, szükségünk lesz egy jó minőségű hordozható rezsóra. Ezeken a termékeken ugyanúgy főzőcskézhetünk, mintha csak otthon lennénk a konyhában, a biztonság érdekében pedig célszerű égésbiztosítóval ellátott modellt választani. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az erdőn, mezőn bizony nehézkes a gázpalack pótlása, ezért vigyünk magunkkal akár többet is, főleg, ha hosszabb távra tervezünk maradni. Mindezek azonban mit sem érnek az olyan kiegészítők nélkül, mint a nyomásszabályozó vagy éppen a tömlővég. Ha mindezeket beszereztünk, már tényleg nincs akadálya az össznépi főzésnek.

Tűz van, babám!

A főzés mellett, helyett remek ötlet a grillezés, hiszen a kempingezés során minden feltétel adott a finom sültekhez. De vajon találunk-e nyársat, amire felhúzhatjuk a szalonnát vagy a mályvacukrot? Lesz-e elegendő serpenyő, hogy senkinek ne kelljen órákat várnia a finom falatokra? Ha pedig a bográcsolás mellett tesszük le a voksunkat, semmiképp ne maradjon otthon a gázzsámoly, hiszen ezzel lényegesen könnyebb dolgunk van, mintha tűzön próbálnánk gulyást vagy pörköltet főzni.

Rossz idők járnak

Akárhogy bújjuk is az időjárás-előrejelzést, bizony előfordulhat, hogy belefutunk egy komolyabb lehűlésbe. Amúgy is érdemes azzal számolni, hogy a városoktól távoli területeken hűvösebbek az éjszakák. Ha nem akarunk őrt állítani a tábortűz mellé, vigyünk magunkkal pár praktikus gázinfra hősugárzót, melyek palackra szerelve biztosítják a kellemes klímát csípősebb időben is.

Szerezze be nálunk a kempingezéshez szükséges felszerelést, hiszen verhetetlen áron kínálunk kifogástalan minőséget!