Sárga lap pillangó alakú (12 darab)

4 csomag
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)
Sárga lap pillangó alakú (12 darab)

Cserepes növényeinek, fűszernövényeinek sem kell nélkülöznie a növényvédelmet! A Maxtrap sárga lapok mini változata tökéletes megoldást jelenthet a kártevő rovarok ellen, legyenek azok akár cseresznyelegyek, akár üvegházi molyok. Olyan helyeken is használható, ahol más irtószerek használata korlátozott, vagy nem lehetséges! Irtószert nem tartalma, rendelje meg most!

Várható kiszállítás :
2024.04.23
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 028 Ft/csomag
809,45 Ft+áfa/csomag
csomag
csomag
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Cserepes növényeinek, fűszernövényeinek sem kell nélkülöznie a növényvédelmet!

MINI nagyság, HATALMAS védelem!
Mechanikus, ragasztós színcsapda repülő rovarok megfogására. A rovarok számára jól érzékelhető élénk sárga ragasztós lapok jelentős hatékonysággal ejtik fogságba és pusztítják el a kártevőket.
LEGNAGYOBB ELŐNYE, hogy olyan helyeken is használható, ahol más irtószerek használata korlátozott, vagy nem lehetséges. Irtószert nem tartalmas!

A termék csapdába csalja, megfogja és elpusztítja a kártevőket.

Hogyan lehetséges ez? A Maxtrap sárga lapka MINI kiadása olyan speciális ragasztóval van bekenve, amely nem szárad be, és környezetbarát megoldást kínál a növények kártevői ellen.

Egy csomag 12 db pillangó alakú, földbe szúrható sárga lapot tartalmaz.

Színcsapda



A rovarok a szemük összetettsége miatt teljesen máshogyan érzékelik a színeket és a formákat, mint mi, emberek. A sárga lap csapda úgy lett kialakítva, hogy a rovarok számára jól érzékelhető sárga szín jelenjen meg rajta. Ez a kertészeti sárga lap jelentős hatékonysággal ejti fogságba és pusztítja el a kártevőket. Amikor a kártevő megközelíti a ragasztóval bevont színcsapda lapot, akarva-akaratlanul rátapad a gyorsan ható ragasztórétegre, és többé nem tud belőle szabadulni.

Sárga rovarfogó lap – mechanikus és természetes növényvédelem



A mini maxtrap sárga lapok használata egyszerű, de a ragasztós felületet ne érintse meg, használata után pedig mindig mosson kezet. Gyerekek a készítményt nem használhatják.
Vegye ki a csomagolásból a terméket és távolítsa el a védőfóliát a ragacsos felületről. Háromszög alakú alját szúrja a talajba a lapokat. Ügyeljen arra, hogy a ragasztós felületek a talajjal és a növények leveleivel ne érintkezzenek. A megtelt vagy erősen szennyezett lapokat cserélje ki, hogy hatékonyan működhessen a rovarok elleni védelem. A megtelt lapokat a háztartási, kommunális szemétbe dobhatja.

Különösen ajánlott zárt térben, szobai és cserepes növények repülő károsítóinak megfogására.

Növényvédelmi előrejelzés



A sárga ragacsos színcsapda megfelelő megoldást jelenthet az egyedszám és fertőzöttség megállapításával a legoptimálisabb időben történő növényvédelmi beavatkozás meghatározása is. Tehát megállapíthatjuk vele, hogy milyen mennyiségben találtak már rá a kártevő rovarok a növényeinkre és ez alapján könnyebben megtervezhetjük azok kiirtását más eszközökkel is, amennyiben lehetséges és szükséges.

Nagyon fontos! Védjük meg a méheket! Amennyiben olyan helyen található cserepes növénye, ahol hozzáférhetnek virágzáskor a méhek, úgy erre az időszakra távolítsuk el róla a ragadós lapokat, nehogy véletlenül is beleragadjanak a méhek.

A színcsapdás rovarfogó lapok ellenállóak a hőmérséklet-változásokra és a nedvességre, így tárolásuk száraz helyen, legfeljebb 35 celsius hőmérsékleten is megvalósítható. Kihelyezést követően akár több hónapon keresztül is a helyükön maradhatnak, amennyiben eltávolításuk nem indokolt.

A fel nem használt mennyiséget szilikonos papír védi a kiszáradástól. Gyerekektől, élelmiszertől, italtól és takarmánytól elkülönítve tárolja.

Válogasson kertészeti kiegészítő termékeinkből és rendelje meg kényelmesen online geotextil, agroszövet, vagy akár vakondháló termékeinket, akár méterre végva is! 


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
959 Ft/csomag
755,12 Ft+áfa/csomag
1 823 Ft/csomag
1 435,43 Ft+áfa/csomag
1 483 Ft/darab
1 167,72 Ft+áfa/darab
5 452 Ft/darab
4 292,91 Ft+áfa/darab
Adatok
Vissza a főkategóriához
Gyártó
Maxtrap
készlet
4 csomag
Cikkszám
vmb_05281
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!