Kőműves serpenyő műanyag (fángli)

16 darab
Kőműves serpenyő műanyag (fángli)
Várható kiszállítás :
2024.07.16
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
365 Ft/darab
287,4 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kőműves serpenyő műanyag, fángli

 

A precíz munkavégzéshez elengedhetetlenek a professzionális munkaeszközök. Természetesen a kőműves munkák esetében is kifejezetten fontos, hogy a szakemberek kizárólag minőségi felszereléssel dolgozzanak. A kőműves serpenyő vagy más néven fángli egy olyan nyeles edény, amelynek segítségével a szakemberek habarcsot, maltert és gipszet egyaránt keverhetnek.

 

A hatékony munkavégzés eszköze: műanyag kőműves serpenyő

 

A webáruházunkban elérhető műanyag fángli használatával Ön egyszerűen és hatékonyan gondoskodhat az anyagok keveréséről. Akár a habarcsot szükséges a téglára tenni, akár a falra kellene a vakolatot felvinni, a műanyag kőműves serpenyő tökéletes megoldást kínál a keverési feladatok végrehajtására.

 

Kisebb munkákra kiváló választás lehet a fángli, hiszen a kompakt méretéből adódóan kevés helyet foglal a munkaterületen. A háztartás körüli munkavégzésekre a mérete elegendő, így minden anyagból kikeverhető a kellő mennyiség. A műanyag kőműves serpenyő a nyelén található kampóval bárhová egyszerűen felakasztható. A könnyű rögzítésnek köszönhetően a munkavégzés közben elegendő csak a fángli irányába fordulni, és a kikevert anyag azonnal elérhető.

 

Minőségi munka fánglival

 

Célszerű a kőműves munkák során is a legmegbízhatóbb munkaeszközök használatára törekedni. Legyen szó bármilyen feladatról, a pontos munkavégzéshez minden esetben minőségi felszerelés szükséges. A szakemberek valós tudása mellett mindig az elérhető munkaeszközök minősége határozza meg a munka végeredményét. Ahhoz, hogy a munka esztétikus és professzionális legyen, a szakemberek számára megfelelő munkavégzési körülményeket kell biztosítani.

 

Ha a malterezéssel, illetve gipsz- és habarcs keveréssel járó munkák során pontosan és akadálymentesen szeretne dolgozni, válassza a kínálatunkban kapható műanyag kőműves serpenyőt!


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 719 Ft/darab
2 140,95 Ft+áfa/darab
2 459 Ft/darab
1 936,22 Ft+áfa/darab
2 228 Ft/darab
1 754,33 Ft+áfa/darab
2 013 Ft/darab
1 585,04 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
16 darab
Cikkszám
vmb_01959
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2024.02.05 11:41
 - TIVADAR
Sosem gondoltam volna, hogy a műanyag legalább olyan jó mint a vas, de tévedtem! Előnyök: - Hátrányok: -