Blog

Miért éppen a ponyva a megfelelő választás?

Miért éppen a ponyva a megfelelő választás?

Ahogyan nekünk szükségünk van őszi kabátra és cipőre, úgy a hidegebb hónapokban a kertben árválkodó növényeknek, bútoroknak és járműveknek sem árt némi extra védelem. Nézzük, hogyan vehetjük pártfogásba ezeket, és minden egyéb kerti eszközünket!

Nem véletlen a népszerűség


A takaróponyvák egyik legkedveltebb tulajdonsága, hogy különböző méretekben és vastagságokban is beszerezhetők. Így a felhozatalból bárki kiválaszthatja azt az egyet (vagy többet), ami megfelel a céljainak.

A takaróponyvák felhasználásuk tekintetében is sokszínűek, megannyi variáció létezik az alkalmazásukra. Egyesek szívesen védik velük a különböző járműveiket (autó, motor, kerékpár) és mezőgazdasági, illetve egyéb munkagépeiket is (traktor, fűnyíró, kapálógép). Mások jobban szeretik letakarni a ponyvákkal teraszuk vagy erkélyük védetlen területeit, a kerti bútorokat stb.

Ha pedig már a kertnél járunk, akkor nem feledkezhetünk meg azokról a ponyvahasználókról sem, akik inkább a virágoskertjük jóllétét szeretik megőrizni ezekkel. És nem utolsósorban meg kell említenünk azokat a találékony felhasználókat is, akik megelőzve, hogy a tüzelőanyag átnedvesedjen, ponyvákkal letakarják azt.

 

Lehet ezt még tovább fokozni


Arról már szó esett, hogy a különböző méretekben és vastagságban kapható ponyvák többféleképpen is felhasználhatók, de arról még nem, hogy milyen egyéb remek tulajdonságaik vannak.

Az időjárás egy percre sem fog ki rajtuk (mindegy, hogy milyen hónapot írunk): jól tűrik az erős UV-sugárzást, a szelet, és midennemű csapadékot is. Ebből következik az is, hogy könnyed védelmet ígérnek a korrodálódás, sőt a penészesedés ellen is. A por sem tud hosszú távon megtelepedni a felületükön – vagy ha mégis, az alattuk megbújó eszközöknek, bútoroknak biztosan nem esik bajuk.

Fedezze fel a webshopunkban kapható ponyvákat!

 

Rendelés a vasmuszakibolt.hu-n


Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a régi és az új megrendelőink is kényelmesen, pillanatok alatt vásárolhassanak a webshopunkban. Őket támogatva többféle szolgáltatással is rendelkezésre állunk, amelyek leegyszerűsítik az online rendelés menetét (akár kis tételben, akár nagy tételben vásárolnak).

Itt van mindjárt az online ügyfélszolgálatunk: írásban, akár azonnal kapcsolatba léphet Ön is szakértő kollégáinkkal. Ugyanerre lehetősége van e-mail formájában is. Írjon nekünk a webshop@vasmuszakibolt.hu címre! Ha az ügyeit szereti inkább telefonon intézni vagy gyors, akár azonnali válaszokra van szüksége, akkor kapcsolatba léphet velünk ezen a mobilszámon is: +36-70/7794000. Csörögjön ránk!

Várjuk a megkeresését az elérhetőségeink valamelyikén!

Kövessen minket a Facebook vagy az Instagram platformjain! Hétről hétre új bejegyzésekkel, blogokkal, akciókkal és top termékekkel jelentkezünk.

56 darab
147 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
18 darab
513,99 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
1 darab
33 482 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
1 darab
1 014,01 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
1 darab
21 761,01 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
15 darab
1 202 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
25 darab
313 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek