Blog

Nem látja a bejegyzéseinket? Mutatjuk, mit tehet ellene!

Nem látja a bejegyzéseinket? Mutatjuk, mit tehet ellene!

Egyre üresebb a Facebook oldala? Nem jelennek meg Önnek sem az eddig követett tartalmak? Lemaradt emiatt akciókról, remek lehetőségekről? Mutatjuk, hogy tudja beállítani, amit mindenképpen látni szeretne Facebook felületein! Ne hagyja, hogy kifogjon Önön a rendszer! 

Facebook változások

Az elmúlt években érezhetjük úgy, hogy többször változott a közösségi média felületek kezelefelülete, mint a tévéműsor. Ezek a változások azonban sokszor idegesítőek és feleslegesnek is érezzük őket.

Sajnos a módosítások nem csak az oldal felhasználásában, a bejegyzések kihelyezésében jelentenek változást. Észrevehetjük, hogy egyre kevesebb ismerősünk jelenik meg a hírfolyamunkban, hogy az általunk szeretett oldalak bejegyzései sem látszanak már, hogy akár hónapokig nem kerül olyan tartalom elénk, amivel szívesen eltöltjük időnket.

Az adatvédelmi változások és a közösségi média oldalak egyéb változtatásainak eredményeként az oldalak sokkal kevésbé mutathatják meg azokat a posztokat és csoportos tevékenységeket, amelyeket eddig mindig követtünk. Ha Ön is szeretne közel maradni barátaihoz, olvasni azoknak a cégeknek a bejegyzéseit, ahonnan szívesen vásárol, akkor mutatjuk, hogyan teheti ezt meg.

 

A megoldások

 

1. Az általunk érdekesnek vélt tartalmakat lájkuljuk, mentsük el későbbre és kommenteljük. Ezzel segítjük az algoritmust, hogy felismerje, pontosan mit szeretnénk látni felületeinken. 

2. Nyissa meg Facebook oldalunkat ITT. 

3. Kattintson a képen jobb alul látható három pontra:

VasMuszakiBolt.hu


4. Tegy át a kijelölést az ,,alapértelmezettről" a ,,kedvencek" felirat mellé. Az Értesítéseknél pedig jelölje be az ,,Ajánlatok" részt is, hogy a korlátozott ideig elérhető kedvezményekről és promóciókról is értesülhessen. 

követési beállítások


Ezeket a lépéseket minden ismerősénél és követni kívánt oldalnál meg kell ismételnie, hogy azok biztosan látszódhassanak hírfolyamában. Velünk tart?
Várjuk hírlevél felirartkozóink között is, hiszen tudja! Minden hónapban kifejezetten csak feliratkozóinknak szánt kedvezményekkel is készülünk!