Blog

Valamit valamivel – kötőelemek széles választéka

Valamit valamivel – kötőelemek széles választéka

Építkezések, tatarozások alkalmával, bütykölgetések közepette vagy ha éppen barkácsolunk, rengeteg apró kötőelem van a kezünk ügyében. Csavarozunk, szegelünk vagy kötegelünk, éppen mire van szükség. Mi lenne velünk ilyen és ehhez hasonló termékek nélkül?

A rögzítésért élnek-halnak Ha a nagy egészet nézzük a kétkezi munkákat illetően, talán fel sem tűnhet, hogy mennyire jelentős a szerepük a különböző kötőelemeknek. Rögzítenek, alátámasztanak, összefognak dolgokat…nélkülük sok-sok bútor szétesne, és rengeteg ház fel sem épülne.

Sokféle kötőelem létezik, mi mégis igyekszünk minden igénynek megfelelően ezeket egy kupacba gyűjteni. Így lehetséges az, hogy mind a mesteremberek, mind pedig a hobbiból barkácsolók megtalálhatják nálunk azokat a kötőelemeket, amelyekre a munkájuk során szükségük van. A csavaroktól kezdve a huzalokon át a forrasztási anyagokig bezárólag. Nézzen szét megújuló kínálatunkban, és válogassa össze az Ön számára megfelelő kötőelemeket! Jó hír, hogy webshopunkban nemcsak dobozos termékeket talál, azaz akár egy-egy darabot is rendelhet a szükséges termékből, amit kinézett. Nem kell komplett, bontatlan dobozokra költenie, ha nem akar. Vegyen akár 2 db csavart, 3 db tiplit és mellé 200 db kábelkötegelőt, ha úgy tetszik! Mi teljes mértékben Önre bízzuk ezt is.

Arra is lehetőséget adunk, hogy nagytételű és/vagy egyedi rendelést adjon le. Ez különösen szakembereknek lehet hasznos (pl. házépítés, felújítás során). Ilyen esetekben azt javasoljuk, hogy kérjen egyedi árajánlatot egy egyszerű ajánlatkérő űrlap beküldésével. Megéri, mert nagytételű és/vagy egyedi vásárlás során akár kedvezmény is ütheti a markát. Érdeklődjön ennek részleteiről, amikor aktuális!

Számlarendezés és szállítás Webshopunkon keresztül többféle kifizetési lehetőséget biztosítunk. Fizethet bankkártyával (átutalás, előre utalás, PayPal), vagy dönthet az utánvétes számlarendezés mellett is (100.000 Ft-ig készpénzzel is kártyával is). Itt egy 390 Ft-os kezelési költséget is felszámolunk.

A szállítási módoknál szintén többféle verzióból választhatja ki az Önnek megfelelőt. Az MPL-el és a GLS-el állunk szerződésben, így a két szolgáltató szolgáltatásaiból választhat, hogy futárszolgálatos csomagszállítást igényel, csomagautomatába teteti a termékeket vagy csomagpontokon helyezteti el. Ezekről érdemes bővebben tájékozódni az Információk menüben. Sőt, személyesen is átveheti a megrendelt termékeit Szigetszentmártonban egy előre leegyeztetett időpontban, amely teljesen költségmentes.

A vasmuszakibolt.hu mindig nagyszerű ajánlatokkal várja vásárlóit. Válasszon Ön is minket ma, holnap és egész évben!

 

 

A Facebookon és az Instagramon is megtalál minket. Kövesse be oldalainkat, és ossza meg a tartalmainkat, hogy minél több emberhez eljuthassunk!