Blog

Csőhéjak szezonvégi kedvezménnyel

Csőhéjak szezonvégi kedvezménnyel

A fűtésszezon egyik legnagyobb tanulsága, hogy fűteni csak hatékonyan érdemes. Webshopunk ebben is segít Önnek különböző csőszigetelő anyagokkal. Nézze meg a teljes csőhéj kínálatot, és rendeljen jó áron, országos kiszállítással!

A csövek szigetelésének előnyei Sokféle érvet felsorolhatnánk a csőszigetelések mellett, de csak, hogy párat említsünk ezek közül: ha megfelelő szigetelő anyagokat választunk a csövek beburkolásához, akkor búcsút inthetünk a hőveszteségnek. Ráadásul kevesebbet fűtve érhetünk el akár jobb hőmérsékletet is az otthonunkban, hiszen nem szökik el az energia. Amellett, hogy így spórolhatunk a fűtés költségein, még a fűtőberendezés és a kémény élettartamát is meghosszabbíthatjuk. Ez sem utolsó gondolat, tekintve, hogy manapság egy komplett fűtőberendezés cseréje vagy részleges felújítása is egy kisebb vagyonba kerülhet. Inkább előzzük meg ezeket. Nézze meg a teljes csőhéj kínálatot, és adja le a rendelését, amíg a szezonvégi akció és a készlet tart! Ha kérdése van, elérhetőségeinken munkaidőben érdeklődhet.

Mi jellemzi webshopunk csőhéjait? A felhozatalunkban szereplő termékek egytől egyig polietilénből (azaz műanyagból) készülnek. Használhatók fűtésrendszerek és vízrendszerek gyors, de tartós szigeteléséhez egyaránt. A csőhéjak felhelyezésével könnyedén megvédhetők a fűtőberendezések és a vízrendszerek is, sőt akár az élettartamuk is meghosszabbítható. Csőszigetelő anyagainkat többféle méretben és átmérővel kínáljuk. Nézze át a teljes készletet, és válogasson a céljainak megfelelően termékeinkből!

Hurrá, egy tucat évesek lettünk! Webshopunk most töltötte be a 12. életévét. Ünnepelje meg velünk sokéves működésünket, és élvezze az ajándékokat, amikkel készültünk! Születésnapunk alkalmából az összes kínálatunkon kapható termék árából 12% engedményt adunk.

Az akció február végéig, azaz február 29-ig tart. Ne szalassza el a lehetőséget, rendeljen Ön is most országos kiszállítással!

A vasmuszakibolt.hu-n többféle fizetési módot is kínálunk. Mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt (online és személyes átvétel esetén is). A szállítás tekintetében is bőkezűek vagyunk, ezért többféle módot kínálunk a csomagátvételre.

Kérhető futárszolgálatos házhozszállítás vagy csomagpontra szállítás, és egy ideje már személyesen is átvehetők a termékek nálunk, szigetszentmártoni telephelyünkön (ehhez időpontegyeztetés szükséges).

Na hagyja üresen a talicskáját, pakolja tele minőségi termékeinkkel! Ha kérdése van, írjon egy e-mailt ide, és igyekszünk mihamarabb válaszolni: webshop@vasmuszakibolt.hu

 

A Facebookon és az Instagramon is megtalálja a vasmuszakibolt.hu-t. Keressen ránk, és kövessen minket, hogy elsőként értesülhessen, ha új termékek érkeznek hozzánk, és az akciókról is!