Blog

Szerszámkészletek a nőkre hangolva

Szerszámkészletek a nőkre hangolva

Ha egy férfi garázsában szerszámokat vagy munkagépeket találunk, azt természetesnek vesszük. De mi van a hölgyekkel, akiknek ugyanúgy szükségük lehet kalapácsra vagy fogóra az otthonukban, esetleg a ház körül? Jó hírünk van, megérkezett a felmentősereg: a webshopunkba újabb női szerszámkészletek érkeztek!

Szerszámkészletek a nőkre hangolva

Első generációs szerszámkészletünk


A 23 darabos Extol szerszámkészlet már régóta megtalálható a kínálatunkban. A garnitúra olyan barkácsoláshoz szükséges termékeket tartalmaz, mint például a csípőfogó, a mérőszalag és a zseblámpa. Ezek olyan alapfelszerelések, melyekre gyakran szükség lehet a barkácsolásnál, az egyes kézimunka-műveleteknél (varrás vagy horgolás), de életmentők lehetnek akár akkor is, ha valamilyen javítási feladatról van szó.


39 darabos szerszámkészletünk


Új üdvöskénk, a 39 darabos szerszámkészlet olyan hölgyeknek készült, akik szeretnének minden fontosabb szerszámot a kezük ügyében tudni. A garnitúrában kalapács, csavarhúzó, sniccer és fázisceruza is szerepel, hogy valóban biztosítottak legyenek a szükséges szerszámok a legtöbb ház körüli munkánál. A 39 db-os készlet könnyen hordozható, mert a benne lévő elemek egy cipzárral és füllel ellátott szövettáskában kaptak helyet.


Női szerszámkészletünk profiknak


Vannak azok a hölgyek, akiknek csupán néhány alapeszközre van szükségük otthon, és azok, akiknek a lételeme a barkácsolás. Pontosan nekik készült az Extol 68 darabos készlete, amiben a kalapácstól kezdve a tolómérőn át egészen a festőecsetig minden megtalálható. Tényleg minden, ugyanis a készlet olyan további elemeket is tartalmaz, mint a vízszintmérő vagy a ragasztópisztoly. Azoknak ajánljuk ezt a szerszámkészletet, akik a fúrást, a faragást és a javítást is komolyan gondolják.


Szerszámkészletet ajándékba


Szerszámkészleteink minden alkalomra remek választásnak bizonyulnak. Legyen szó karácsonyról, születésnapról, névnapról vagy házassági évfordulóról. Ha csak úgy, miért ne? alapon vásárolna egy-egy mutatós készletet a barkácsolni vágyó hölgynek, nálunk megteheti.

Nézze meg itt az elérhető szerszámkészleteinket!


A csomagszállítást minden esetben az MPL futárszolgálata végzi. Kérhet házhoz szállítást vagy dönthet úgy is, hogy az Önhöz legközelebb eső PostaPontra fuvaroztatja a küldeményt. Magyarország teljes területén történik a szállítás, nincsenek megkötések vagy apró betűs részek. 30.000 Ft feletti vásárlás esetén akár díjmentesen is kivisszük Önnek a megrendelt termékeket. Erről a szállítás menüpontban olvashat vagy az elérhetőségünkön érdeklődhet.

Rendeljen most, hogy a csomagja megérkezhessen még az ünnepek előtt!

Facebook és Instagram követőinket rendszeres akciókkal várjuk. Legyen tagja Ön is a követőtáborunknak!