Szúnyogháló aluminium 120cm

22 méter
Szúnyogháló aluminium 120cm
Szúnyogháló aluminium 120cm
Szúnyogháló aluminium 120cm
Szúnyogháló aluminium 120cm

Aluminium szunyogháló

120cm magas aluminium szúnyogháló, tekercsben, vagy méterre vágva!

Várható kiszállítás :
2024.05.23
Szúnyogháló szélessége:
Szúnyogháló színe:
Gyártó:
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 577 Ft/méter
2 029,13 Ft+áfa/méter
méter
méter
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Alumínium szúnyogháló

 

A kellemes időben mindig hatalmas felüdülés kinyitni az ablakot, hiszen a melegebb helyiségeket friss, tiszta levegő járhatja át. Azonban a szellőztetés hamar véget érhet, ha a szobákat szúnyogok és más irritáló rovarok lepik el. Az alumínium szúnyogháló pontosan erre a problémára nyújt tökéletes megoldást, hiszen megakadályozza a rovarok berepülését. A szúnyogháló egyszerűen rögzíthető, és hosszútávú védelmet garantál az összes rovar ellen.

 

Alumínium szúnyoghálóval a hívatlan vendégek ellen

 

Alumínium szúnyogháló segítségével vegyszermentesen és hatékonyan megvédhető az összes helyiség a kellemetlen rovarokkal és bogarakkal szemben. Az alumíniumból készült szúnyogháló szerencsére nem zavarja az ablakon történő kilátást, anyaga pedig olyan masszív, hogy hosszú éveken át képes maximálisan megbízható működést biztosítani.

 

Nyáron különösen fontos, hogy a szúnyogok, legyek és egyéb rovarok a házon kívül maradjanak. A kisméretű rovarok ugyanis kifejezetten kedvelik a párás, kellemes hőmérsékletű helyiségeket, és akár egész napos kellemetlenséget okozhatnak. A rovarok sokszor éjszaka a legkártékonyabbak, hiszen akár az alvást is tönkretehetik a folyamatos mozgásukkal. Az irritáló zümmögések és fájdalmas csípések elviselése helyett célszerű minél hamarabb gondoskodni a rovarok kizárásáról.

 

A szúnyogcsípések a nyári hónapokban a leggyakoribbak, és akár napokig tartó bőrirritáció is lehet a következményük. Alumínium szúnyogháló használatával azonban soha többé nem kell aggódni az otthoni csípések miatt, mivel az ablakon már nem lesznek képesek bejutni a kártevők.

 

Rovarirtó vagy szúnyogháló?

 

A szúnyogháló alkalmazása sokkal célravezetőbb, mint a különböző rovarirtó szerek használata. A rovarirtó és szúnyogirtó termékek hatékonysága számos esetben megkérdőjelezhető, és a rovarok évről-évre ellenállóbbak velük szemben. A rovarirtó szerek akár az emberi szervezetre is egészségtelen hatással lehetnek, ezért érdemes inkább vegyszermentes megoldásokat választani. Az alumínium szúnyogháló semmilyen vegyszer használatát nem igényli. Egyszerűen felszerelhető, és hatékony védelmet biztosít a nemkívánatos vendégekkel szemben.

 

Természetesen a legfontosabb, hogy az alumínium szúnyogháló tökéletesen illeszkedjen az ablaka méretéhez. Webáruházunkban Ön akár 25 méteres tekercset is rendelhet, azonban igény esetén méretre is vágjuk a szúnyoghálót. Így elegendő csak a kívánt méretet megrendelni, és máris rovarmentes a háztartás. 

Rágcsálók elleni védekezés

 Bár sokan nem tudják, de az alumínium szúnyoghálók nem csak az ízeltlábúak invázióját tudják távol tartani, de egy sokkal nagyobb és hosszabb távon fennálló problémára, a rágcsálók okozta bonyodalmakra is megoldást tudnak jelenteni.
A kisebb-nagyobb egerek, patkányok, görények és nyestek az év bármely szakaszában nagy bosszúságot okozhatnak. Amellett, hogy ürülékük büdös szagot hagy maga után, betegségeket és bolhákat terjesztenek, megölhetik állatainkat, de ingóságainkban is nagy károkat okozhatnak.

 


Ha már megtörtént a baj, nem tudunk mást tenni, mint hogy különböző csapdákat és fogókat, mérgeket helyezünk ki a nem kívánatok rágcsálók elpusztítására, de mint az élet minden területén itt is a legjobb megoldás a védekezés. Gondolkodjunk előre!

szunyoghalo szunyoghálo szunyogháló szúnyog háló szúnyoghalo szúnyoghálo szúnyogháló szúnyoghálók


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 577 Ft/méter
2 029,13 Ft+áfa/méter
901 Ft/méter
709,45 Ft+áfa/méter
776 Ft/méter
611,02 Ft+áfa/méter
Adatok
Szúnyogháló szélessége
120 cm
Gyártó
Farmo
Anyag vastagsága
0,5 mm
készlet
22 méter
Cikkszám
vmb_02203
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.10.03 10:22
 - Takács Józsefné
Tökéletes Előnyök: - Hátrányok: Nincs
2023.09.06 22:25
 - Gergő
Rendben megkaptam. Előnyök: Azt kaptam amire számítottam. Hátrányok: Nincs.
2023.05.14 20:08
 - Koszorus József
Elégedett vagyok önökkel
A termék jó
Előnyök: Korrektek és nagyon hamar megĵött a rendelés Hátrányok: Nincs
2022.11.29 11:40
 - Mile László
Köszönöm szépen ! Előnyök: Nagyon korrektek rendben gyorsan megkaptam.
Hátrányok: Nemtudok!!!
2022.11.29 11:40
 - Mile László
Köszönöm szépen ! Előnyök: Nagyon korrektek rendben gyorsan megkaptam.
Hátrányok: Nemtudok!!!