Blog

Top 3 kiegészítő grillezéshez

Top 3 kiegészítő grillezéshez

A grillszezon már javában zajlik. Jobbnál jobb húsok sercennek, és finomabbnál finomabb zöldségek párolódnak a tárcsákon. Jól hangzik… ha nem számítjuk a felkészülést és az utómunkálatokat…kész rémálom! De nem kell, hogy az legyen, ha Ön is bebiztosítja magát ezzel a 3 grill-kiegészítővel!

Top 3 kiegészítő grillezéshez

Kezdjük a legkézenfekvőbbel, a grilltárcsával, amelyből többféle méret és kialakítás is létezik. Ezek felületén akár olajjal vagy zsírral is sütögethetünk, és használhatunk alájuk faszenes hevítést, fa hevítést vagy akár gázégőset is. A legfontosabb mégis az – ha a kiválasztásra kerül a sor -, hogy a kiszemelt tárcsa strapabíró legyen, hogy mindig és minden körülmények között stabil lábakon álljon (pl. hepehupás talajon).

A következő kiegészítő a kifejezetten grillezéshez tervezett grill-szett, ami minimum tartalmaz egy-egy húsvillát (kétágú villát), egy úgynevezett csipeszt és fordítólapátot is. Mindegyik eszköznek fontos szerepe van ugyanis a sütögetésben. A húsvillát használhatjuk tálaláskor, a csipeszt és a fordítólapátot pedig a húsok és a zöldségek forgatására sütés közben.

Az ínyencek vagy akik már régóta űzik a kerti sütögetés iparát, olyan szetteket is ajánlunk, melyekben kenőecsetek, grilltűk, kések és villák is helyet kapnak. A legtöbb grillszett egyébként könnyedén szállítható kistáskában, kofferben is elérhető.

És végül, de nem utolsósorban beszéljünk a grilltisztító keféről is, melynek szintén jelentőségteljes feladat jut a kerti sütögetések után! Egy megbízható tisztítókefe nem csúszik (fogantyúja érdes, csúszásmentes), puhább és keményebb sörtékkel is rendelkezik, és a rajta lévő vakarófej segítségével a legmakacsabb ételmaradékokat is könnyen eltüntetjük a tárcsa felületéről. Mivel ennyire sokoldalú ez az eszköz, elegendő, ha a pucolást forró, tisztítószeres vízzel végezzük. Nem szükséges semmilyen méregdrága csodaszerhez nyúlnunk.


A bográcsozás szerelmeseire is gondoltunk


Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a grillezés kedvelőinek, hanem a bográcsozás szerelmeseinek is kedveskedjünk különböző termékekkel. Rájuk gondolva összegyűjtöttük azokat a fontos termékeket, melyek nélkül a kerti főzőcskézés szinte elképzelhetetlen.

Gondolunk itt az üstházra, a bográcsállványra, magára a bográcsra (rozsdamentes és zománcozott bogrács is van nálunk), a gázégőkre és annak tartozékaira (nyomásszabályozó, gázzsámoly), és így tovább.

Akár grillezni, akár bográcsozni szeret jobban, a mi webshopunkban megtalálhatja a számítását. Fedezze fel a teljes felhozatalt, és adja le a rendelését mielőbb! Gyorsan és pontosan szállítunk, sőt ingyenes, személyes csomagátvételt is biztosítunk.

Ott vagyunk a közösségi médiában is, megtalálhat minket a Facebookon és az Instagramon is.
Kövessen be, és kérjük, vigye tovább webshopunk hírét az ismerősei között is!

2 darab
24 793,99 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
9 449 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
2 darab
859 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
421,01 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek